Desire_HD_Dark_Brown_FrontNOVOGODIŠNJA PONUDA TELENORA – Bonus dinari i kredit za postpejd i pripejd korisnike

TC Desire HD, Sony Ericsson X10 mini i Nokia C7 samo su neki od novih modela telefona dostupni svima uz Prenesi i Prenesi plus pakete po povoljnim cenama. Uz telefone u okviru Telenorove novogodišnje ponude u decembru, januaru i februaru korisnike očekuju i Telenor bonus dinari.

Novogodišnja ponuda važi za postpejd korisnike Prenesi i Prenesi plus paketa koji potpišu novi ili obnove postojeći ugovor. U zavisnosti koju veličinu paketa izaberu dobiće od 500 do 5000 bonus dinara koje mogu da iskoristite za kupovinu Telenorovih dodatnih usluga. One  će im omogućiti da besplatno razgovaraju, šalju poruke i koriste Internet tokom cele godine.

Povezana vest:  ISKONOV JUMBO - REGIONALNA KONKURENCIJA DROPBOX SERVISU

HTC Desire HD najnoviji je i najnapredniji model ovog proizvođača namenjen naprednijim korisnicima. Sony Ericsson Xperia X10 mini jedan je od prvih modela ovog proizvođača sa operativnim sistemom Android, a sadrži nove aplikacije za organizaciju sadržaja na telefonu. Nokia C7 stiže uskoro u Telenorove prodavnice i predstavlja vrhunski model iz najnovije C serije.

Nokia-C7Novogodišnji meni za pripejd korisnike

Telenorova novogodišnja ponuda očekuje i sve pripejd korisnike koji u decembru, januaru i februaru dobijaju bonus kredit u visini iznosa koji uplate. Da bi korisnik mogao da aktivira bonus kredit treba da besplatno pozove *111# i vidi svoju promociju pod opcijom „Moja ponuda“. Bonus kredit može da se iskoristi sedam dana od dana dopune traženog iznosa odabirom neke od ponuda sa specijalnog novogodišnjeg „Mog menija *111#”. Sve ponude posebno su prilagođene potrebama korisnika.

Povezana vest:  HONOR proslavio početak prodaje HONOR 50 pametnog telefona

U toku novogodišnjih praznika u Knez Mihailovoj ulici biće postavljena tabla za pisanje novogodišnjih odluka, dok će se ispred Telenorove prodavnice u tržnom centru „Ušće“ besplatno pakovati pokloni svim prolaznicima.

Telenor je šesti po veličini mobilni operator na svetu sa 191,4 miliona korisnika u 14 zemalja, od čega 2,984 miliona u Srbiji. Za tri godine poslovanja u našoj zemlji Telenor je otvorio 43 prodavnice širom zemlje i potpuno obnovio 3G mrežu, koja sada pokriva 250 gradova i manjih mesta, čime je u većem delu zemlje omogućen pristup brzom širokopojasnom Internetu. Širom sveta Telenor se zalaže za očuvanje životne sredine primenom strateških programa u kojima učestvuje i Telenor u Srbiji. Koncept društvene odgovornosti primenjuje se i kroz rad Telenor fondacije, koja se bavi ulaganjem u kulturu i umetnost, obrazovanjem mladih i podrškom društvenougroženim grupama.

Povezana vest:  Samsung predstavio javnosti UHD OLED televizor na IFA 2013