Samsung 1Samsungovi monitori postavljeni u najvećem tržnom centru u Argentini
Kompanija Samsung Electronics izložila je svoje LFD proizvode u najvećem argentinskom tržnom centru, šireći na taj način svoj domet na ovu poslovnu granu tržišta Latinske Amerike koja se nalazi u fazi razvoja.
Samsung Electronics je 16. novembra objavio da je u tržnom centru Tortuga, u prestonici Argentine, Buenos Airesu, postavio 84 LFD proizvoda, tačnije 32 displeja modela 460UTn i 44 displeja modela 520DXn.
Na površini od 100.000 metara kvadratnih, tržni centar Tortuga sadrži veliku robnu kuću, supermarket, čuvene restorane, osam bioskopa, 150 prodavnica i ogroman restoranski prostor koji može da primi 1000 posetilaca u isto vreme.
Kompanija Samsung Electronics napravila je veliki video zid od 16 jedinica 460 UTn displeja na dve strane koje deli samo tavanica centralnog predvorja tržnog centra, ponudivši tako posetiocima tržnog centra sadržaje u ultra visokoj rezoluciji u realnom vremenu uz pomoć naprednog operativnog rešenja za prikazivanje Magic Info.
Konkretno, 460UTn monitor, koji postavljanje video zida čini maksimalno komfornim, ima ram od samo 2.4 mm sa donje i desne strane, odnosno 4.3 mm sa gonje i leve strane, što znači da susedne monitore deli samo 7.3 mm spojenih ramova čineći da video zid bude praktično besprekoran.
Pored toga, duž hodnika u unutrašnjosti kao i van tržnog centra postavljene su 44 jedinice 52-inčnim displejima 520DXn, sa dva puta jasnijom slikom od običnih monitora velikog formata, koji rade sa četiri displeja 460DRn, opremljeni sa regulatorima vazduha namenjenim emitovanju na otvorenom, omogućivši prikazivanje promotivnih i reklamnih materijala tržnog centra u slici ultra visoke rezolucije.
Prošlog decembra, Samsung Electronics je postavio 36 LFD monitora i prateću opremu u Unicentru, jednom od najvećih argentinskih tržnih centara kako bi dočarao svečarnu božićnu atmosferu, istovremeno intenzivirajući napore da prodre na tržište B2B displeja na osnovu odličnih displej karakteristika svojih proizvoda, uloge tehnološkog lidera i vrhunskih rešenja za diplej operacije.
„Vrlo je značajno to što smo stvorili poslovni model u kojem su svi na dobitku. Tome su prethodile detaljne konsultacije sa projektantskim timom, stručnjacima za advertajzing i investitorima, od faze izrade do samog postavljanja proizvoda u tržnom centru“ izjavio je Kim Džin-Hvan, potpredsednik poslovne jedinice za vizuelni displej u kompaniji Samsung Electronics. „Samsung Electronics namerava da udvostruči napore i fokusira se na tržište B2B razvijanjem široke palete proizvoda i poslovnih modela“, dodao je Kim.
Povezana vest:  Savršeno dizajnirani Toshiba STOR.E ART 4 uređaji za skladištenje podataka idealni za korišćenje u pokretu