Kompanija HONOR, vodeći brend pametnih telefona kada je u pitanju prisustvo na internetu, objavila je danas da je Moschino edicija nedavno predstavljenog telefona Honor View20 dostupna i u Srbiji. HONOR je u saradnji sa italijanskim brendom luksuzne mode MOSCHINO sklopio saradnju i napravio ograničenu seriju ovog modela mobilnog telefona, namenjenu mladim, savremenim korisnicima, koji vole modu i kojima telefon predstavlja ne samo vrhunski uređaj koji im pomaže da obavljaju svakodnevne aktivnosti, već i sastavni deo odevnog stila.

Shodno tome, kompanija HONOR je sklopila saradnju sa brendom XYZ kako bi na najbolji mogući način predstavila ovu ograničenu seriju Honor View20 telefona ljubiteljima mode. Povodom obeležavanja ove saradnje, kao i povodom proslave Međunarodnog dana žena, organizovan je i mali koktel za predstavnike iz sveta mode i medija, gde su prisutni gosti imali prilike da na delu vide fantastične mogućnosti kamere ma Honor View20 telefonu, kao i da iz prve ruke osete svu eleganciju i atraktivnost koju ovaj model nosi sa sobom. U periodu do 18. marta 2019. godine, svi zainteresovani korisnici mogu posetiti XYZ radnju u TC Ušće i uveriti se u to koliko je jedinstven i atraktivan dizajn ove ograničene serije telefona, pri čemu mogu ostvariti i određene prednosti prilikom kupovine.

Povezana vest:  Kompanija Panasonic unapredila liniju VIERA LCD televizora, koristeći LED tehnologiju pozadinskog os

HONOR X MOSCHINO saradnja obuhvata 2 zajednički dizajnirane ogreničene verzije Honor View20 telefona, u bojama Phantom Red i Phantom Blue. Partnerstvo sa brendom Moschino predstavlja važan korak u globalnom razovoju kompanije HONOR i predstavlja savršen spoj vrhunskih performansi i vrhunske mode. Honor View20 Moschino edition dostupan je kod maloprodajnih partnera po ceni od 89.990 RSD.

 Honor View20 je jedan od najnovijih modela kompanije HONOR, predstavljen globalnom auditorijumu krajem januara 2019. godine. Telefon je na sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu osvojio brojna priznanja, ne samo za performanse već i za dizajn, koji je jedinstven u odnosu na konkurentske modele.

Povezana vest:  Ostanite u senci: najnovija verzija rešenja Kaspersky VPN Secure Connection obezbeđuje privatnost korisnika

Svakodnevne obaveze korisnika, bilo da su private ili poslovne prirode, mogu varirati, od pravljenja prelepih fotografija I njihovo postavljanje na društvene mreže, preko gledanja omiljenog video sadržaja, do intenzivne komunikacije koja zahteva izuzetno izdržljivu bateriju na telefonu. Ono što je zajedničko za sve ove aktivnosti jeste posedovanje kvalietnog i pouzdanog mobilnog telefona koji će svako od njih moći da sprovede bez ikakvih problema. Kompanija HONOR je uspela da napravi ravnotežu između kvaliteta i performansi i atraktivnog dizajna telefona, i svojim korisnicima nudi upravo takve telefone, među kojima su:

HONOR 10 Lite – Savršen za ljubitelje selfija

HONOR 10 Lite karakteriše prednja kamera koja dodatno pomera granice mobilne fotografije. Veštačka inteligencija na ovoj kameri omogućuje joj da prepozna 8 različitih scenarija prilikom pravljenja selfija, u realnom vremenu. Zadnja strana HONOR 10 Lite telefona kreirana je iz 8 različitih slojeva i materijala koji mu daju jedinstven i atraktivan vizualni efekat. Ovaj model je destupan kod maloprodajnih partnera, kao i kod mobilnih operatera Vip mobile i MTS.

Povezana vest:  Meizu MX5 dolazi da osvoji vaša srca sa metalnim kućištem i debljinom manjom od 8mm

HONOR 8X – Veliki ekran koji staje u dlan ruke. Privatni „bioskop“ dostupan bilo kada i bilo gde

Honor 8X karakteriše 6,5-inčni Full-View 2.0 ekran sa 18,5:9 odnosom. Njegov ekran je približniji odnosu 21:9 koji koriste  bioskopi, što ga čini savršenim za uživanje u filmovima, pri čemu su svi detalji na ekranu jasnu vidljivi. Honor 8X takođe poseduje i novu generaciju Eye Comfort režima, sa sertifikatom TüV Rheinland, koji sprečava zamor očiju. Honor 8X dostupan je kod maloprodajnih partnera, kao i kod mobilnih operatera Telenor, MTS i Vip mobile.