vip-logo_1Vip predstavlja prazničnu postpejd ponudu

 

Praznično raspoloženje je već stiglo u 43 Vip centra širom Srbije – besplatni minuti prema svim nacionalnim mrežama su udvostručeni u svim postpejd tarifama. Novi korisnici takođe u svim tarifama mogu da izaberu bilo koji mobilni uređaj iz Vipove praznične ponude po specijalnoj naknadi za aktivaciju od samo 1 dinara.

Povezana vest:  LG započeo prodaju G Flex2 telefona globalno

Svaki korisnik koji potpiše standardni postpejd ugovor na 24 meseca tokom decembra 2010. i januara 2011. godine, dobija dvostruko više besplatnih minuta prema svim mrežama u Srbiji, koji važe do kraja 2011. godine.

Još jedna velika pogodnost za korisnike je što do kraja januara 2011. po specijalnoj naknadi za aktivaciju od samo 1 dinara mogu da nabave i mnoge najatraktivnije smart telefone poput HTC Desire Z i Samsung I5500 na Android platformi.

Povezana vest:  Kompanija Lenovo na sajmu CE&HA obeležila 20 godina postojanja ThinkPad modela

Na primer, korisnik koji odabere tarifu Postpejd 325, uz mesečnu pretplatu od 990 dinara (plus porezi) umesto 325 minuta sada dobija čak 650 besplatnih minuta za razgovore prema svim nacionalnim mobilnim i fiksnim mrežama. U okviru tarife su i standardno besplatnih 325 SMS ili MMS poruka i 325 MB za prenos podataka. Novina je što u ovoj tarifi od danas korisnik za 1 dinar aktivacijske nadoknade dobija mogućnost da izabere jedan od popularnih telefona Vip Droid ili Samsung Cardinal C3530.

Povezana vest:  LG predstavlja novu liniju vrhunskih frižidera

Specijalna praznična ponuda važi do kraja januara u svim Vip centrima u Srbiji.