Nakon što je objavila aplikaciju Premiere Rush za Android, softverska kompanija Adobe, kao Samsungov partner, u potpunosti je optimizovala pomenutu aplikaciju za korisnike Galaxy S9, Note 9 i S10 uređaja.

Premiere Rush se odlikuje intuitivnim interfejsom koji pojednostavljuje montiranje video sadržaja u samo nekoliko lakih koraka. Koristeći moćne sposobnosti programa Premiere Pro, po principu „sve na jednom mestu“, obezbeđuje instrumente koji su kreatorima potrebni da bi lako izradili sadržaj profesionalnog kvaliteta.

Korisnici Galaxy uređaja mogu da snimaju visokokvalitetne video zapise direktno unutar aplikacije i odmah da ih montiraju prevlačenjem i puštanjem na višekanalnu traku. Takođe, mogu da prilagođavaju podešavanja za audio snimak, boje, poziciju naslova, naraciju i još mnogo toga, sve iz glavnog interfejsa. Dalje, korisnici mogu da pristupe animiranim šablonima za naslove koji se mogu menjati iz same aplikacije. Uz opcije za jednostavno prilagođavanje veličine, video snimak može da se prilagodi potrebama bilo koje društvene platforme koju korisnik želi. Svi video snimci i montirani materijali automatski se sinhronizuju, odnosno postavljaju na klaud, tako da korisnici mogu da rade na svojim sadržajima bilo gde, u bilo kom trenutku, na bilo kom uređaju.

Povezana vest:  Antišpijunski telefon "blekfon 2" u pretprodaji

Premiere Rush za Samsung dolazi sa celim spektrom funkcija posebno optimizovanih za Samsungove uređaje. Posebne funkcije uključuju optimizaciju GPU za unapređene performanse pri montaži, što znači da je opcija za eksportovanje video snimaka na uređaju Galaxy S10 sada 70% brža nego na prethodnim uređajima, dok podrška za HDR10+ i Samsung DeX omogućava korisnicima da prošire i optimizuju svoje opcije za radni prostor.

Povezana vest:  Samsung Electronics predstavio javnosti prvi zakrivljeni UHD televizor

Korisnici Galaxy uređaja koji se odluče za mesečnu pretplatu na Premiere Rush dobiće neograničeni kapacitet za eksportovanje video sadržaja, 100 GB prostora na klaudu, kao i 20% popusta tokom jedne godine. Sa premium funkcijama Motion Graphics šabloni se mogu prilagođavati prema sopstvenim potrebama, uz to dolazi i kreiranje grafika, miksovanje zvuka, a podrazumeva i prečišćavanje audio snimka na bazi veštačke inteligencije. Besplatna verzija za probu je takođe dostupna, što korisnicima Galaxy uređaja daje pristup svim opcijama Premiere Rush aplikacije, 2GB prostora na klaudu i mogućnost izvoza do tri projekta.

Povezana vest:  Švajcarski Merkle najavio nova radna mesta u Republici Srbiji

Adobe Premiere Rush za Samsung dostupan je na Galaxy Store prodavnici, a uskoro će biti moguće koristiti je i na drugim Galaxy uređajima.