Canon najavljuje proširenje svoje 2/3-inčne 4K serije objektiva za emitovanje, kroz kompaktni i lagani CJ18ex7.6B KASE. Zato što pruža izvanredne performanse, operativnost i pristupačnost, ovaj 2/3-inčni 4K zum objektiv za emitovanje ima svestrani 18x zum sa žižnom daljinom od 7,6 mm – 137 mm i neverovatne optičke performanse. Ovo čini CJ18ex7.6B KASE savršenim za produkciju 4K materijala za emitovanje. Koristeći pametan novi dizajn bez ekstendera, ovaj objektiv za emitovanje ima manje i lakše telo koje je savršeno za studijsku produkciju za koju nisu neophodni produženi rasponi zumiranja.

Izvanredan 4K optički kvalitet

Kako se studiji za emitovanje sve više prebacuju na 4K sisteme i tokove posla, Canon-ova pojačana serija 4K objektiva pruža najbolje od njihove optičke tehnologije, dok istovremeno predstavlja odličnu vrednost za uloženi novac, što će biti dobra početna investicija za korisnike. Podržan najboljim funkcijama serije vrhunskih 4K objektiva kompanije Canon, CJ18ex7.6B KASE pruža oštru 4K rezoluciju od centra ekrana, pa sve do njegovih ivica. Sposoban za pravljenje jasnih slika, uz minimalnu hromatsku aberaciju i bojenje ivica, ovaj objektiv upotrebljava optimizovan raspored fluoritnih i UD stakala. Zahvaljujući specijalnim premazima stakla i pažljivo dizajniranoj internoj cevi objektiva koja sprečava refleksije, CJ18ex7.6B KASE ima minimalne odbljeske i duhove. Sve ove funkcije zajedno osiguravaju da korisnici mogu da zabeleže slike visokog tonaliteta, jasnoće i kontrasta radi podrške HDR-a. To, kao i podaci o korekciji aberacije zasnovani na najnovijem BT.2020 prostoru boja, pruža slike višeg kvaliteta sa realističnijim teksturama i dubinom – što je savršeno za beleženje intervjua.

Povezana vest:  Budite spremni za nadolazeća sportska takmičenja uz Neo QLED televizore

Kompaktan, ergonomski dizajn

Odličan za snimanje sa ramena i za intervjuisanje, CJ18ex7.6B KASE smanjuje napor snimatelja koji snimaju tokom dužih vremenskih perioda.  Ergonomski dizajnirani grip udobno leži u šaci, istovremeno pružajući veću kontrolu i unapređeno rukovanje tokom rada. Isto tako, lagana, a ipak izdržljiva konstrukcija ovog modela korisnicima pruža robusnost i mobilnost koji su potrebni za snimanje sadržaja dokumentarnog i reportažnog stila.

Povezana vest:  Sinemagrafi – moderna umetnost na dohvat ruke

 Unapređena kompatibilnost

Omogućavajući očitavanje veoma precizne informacije o položaju radi kontrole fokusa, zuma i blende, CJ18ex7.6B KASE koristi tri 20-pinska konektora koji osiguravaju integraciju sa različitim sistemima virtuelnih studija čak i sa kompletnom servo postavkom povezanih kontrolera fokusa i zuma . 16-bitni enkoder visoke rezolucije takođe osigurava preciznu detekciju informacija o položaju postavki objektiva, omogućavajući jednostavnu kalibraciju kada se usklađuju stvarne i virtuelne slike.

Povezana vest:  ADATA predstavlja UV100F, poseban praznični USB fleš disk

CJ18ex7.6B KASE ključne karakteristike:

  • 4K optičke performanse
  • Snažan 18x zum (7,6 mm – 137 mm)
  • B4 nosač 2/3-inčnog formata
  • Kompaktan i lagan bez optičkog ekstendera
  • Umanjena pojava duhova i hromatske aberacije
  • Kompatibilnost sa virtuelnim sistemima preko 16-bitnog kodiranja