Kompanija Huawei pokrenula je takmičenje pod nazivom Speak Imagination! Učestvujte u procesu stvaranja reklame, pokažite koliko ste kreativni i možda baš vi osvojite novi Huawei P40 Pro.

#SpeakImagination

Učesnici Speak Imagination takmičenja će imati priliku da na osnovu početnog dela reklame osmisle scenarije za nastavak. Lokalni deo takmičenja se sastoji iz četiri izazova, odnosno teme na koje je potrebno osmisliti scenario za nastavak reklame, a pobednici u ovim izazovima osvojiće Huawei Watch GT.

Početak reklame možete ga pogledati na zvaničnom Facebook profilu Huawei Srbija, gde se takmičenje i odvija: https://www.facebook.com/176252229052777/posts/3309270575750911/.

Povezana vest:  Yandex razvija neuronsku mrežu za predviđanje prirodnih katastrofa

Pred učesnicima iz Srbije nalaze se četiri izazova:

1. Slow Motion

2. Zoom

3. Night Mode

4. AI Best Moments

Četiri lokalna pobednika osvajaju Huawei Watch GT, a njihovi radovi postaju deo regionalnog takmičenja, u okviru kojeg će stručni žiri iz Poljske odabrati četiri pobednika iz regiona, po čijim će scenarijima biti snimljen nastavak reklame.

Pobedom na regionalnom delu takmičenja četiri učesnika osvajaju Huawei P40 Pro pametni telefon.

Povezana vest:  HONOR debituje sa potpuno novom „AI za sve situacije“ strategijom na MWC 2024

Reklame su postale umetnost, ne samo zbog emocionalnih poruka koje prenose već i zbog vizuelnog iskustva koje je iz godine u godinu na sve višem nivou. Vremenom, mnogi reklamni spotovi su osvojili srca korisnika i ostali zapamćeni. A sada, i vi imate priliku da postanete deo ove popularne kulture. 

Reklama će u celosti biti snimljena upravo kamerom vodećeg Huawei P40 Pro telefona.

U želji da korisnicima pruži vrhunsko iskustvo u pogledu videografije i fotografije, Huawei je flegšip modelima iz P40 serije pomerio sopstvene granice. Fotografije i videi visokog kvaliteta više nisu privilegija rezervisana samo za ograničenu grupu profesionalaca sa specijalizovanom opremom.

Povezana vest:  Canon Europe proširuje funkcionalnost video striminga PTZ kamera kroz ažuriranje upravljačkog programa Webcam Driver i uvođenje dva nova protokola – SRT i FreeD

Huawei P40 Pro, koji očekuje pobednike Speak Imagination takmičenja, opremljen je četvorostrukom Leica Quad kamerom, koja uključuje Ultra Vision Wide kameru od 50MP, Ultra Wide Cine kameru od 40MP, 5x optičku telefoto kameru od 12MP  i ToF kameru.

Pratite zvanični Huawei Srbija Facebook profil, učestvujte u novim izazovima i možda baš vi svojom kreativnošću osvojite sjajne nagrade!