U periodu od 27.07. do 02.08.2020. u Tehnomanija, WinWin i Emmi prodavnicama očekuje vas akcija u kojoj kupovinom HONOR MagicBook 14 ili MagicBook 15 laptopa ostvarujete mogućnost kupovine HONOR Magic Earbuds i HONOR bežičnog miša za po 1 dinar.

Ova akcija je sjajna prilika da sebe ili voljenu osobu obradujete jednim od HONOR laptopova koji su pravi hit od svoje pojave na tržištu, a ujedno za 1 dinar dobijete još dva HONOR proizvoda čija maloprodajna vrednost iznosi čak 19.978 dinara. Miš je obavezan dodatak koji je neophodan uz svaki laptop, a Magic Earbuds slušalice pružaju kvalitet zvuka i inovativne mogućnosti koje će oduševiti i najprobirljivije korisnike.

Povezana vest:  Letnji meni po vašem izboru

HONOR MagicBook u 14” i 15” verzijama je privukao mnogo pažnje, jer nudi izuzetnu kombinaciju kvalitetne izrade i materijala, lake prenosivosti, visokih perfomansi i dugotrajne baterije, što ga čini izuzetnim rešenjem za svakoga ko računar koristi u pokretu, ili ima potrebu da ga ponese sa sobom.

Sa samo 1.38Kg težine u 14” i 1.53Kg u 15” varijanti i kompaktnim dimenzijama, HONOR MagicBook je lako prenosiv, ali i izdržljiv zahvaljujući kućištu od legure aluminijuma, koje mu uz tanak profil od svega 16.9mm daje premijum izgled van svog cenovnog ranga.

Povezana vest:  Svetsko prvenstvo 2014: Fišing prevaranti ciljaju globalni praznik fudbala

Oba MagicBook modela su bazirana na AMD Ryzen 5 procesorskoj platformi, koja uz Vega 8 grafički procesor, 8GB radne memorije i 256GB brzog SSD skladišnog prostora osigurava odlične performanse za sve svakodnevne zadatke, od posla do multimedije.

Uz praktično celodnevno trajanje baterije i brzu dopunu do 53% za samo jedan sat zahvaljujući brzom punjaču od 65W, HONOR MagicBook je spreman da bude uz vas kad god vam je to potrebno. Inovativne funkcije poput HONOR Magic-link 2.0 za lako prebacivanje ekrana ili fajlova sa vaših mobilnih uređaja, pop-up kamera sakrivena ispod tastera i čitač otiska prsta integrisan u taster za uključivanje samo zaokružuju ovaj sjajni laptop čineći ga unikatnom ponudom u svojoj cenovnoj klasi.

Povezana vest:  Kompanija HMD GlobalTM – dom Nokia telefona – obezbedila investiciju od 230 miliona dolara od strateških partnera

Ne propustite ovu sjajnu akciju i rezervišite svoj primerak u periodu od 27.07. do 02.08.2020. u prodavnicama Tehnomanije i WinWin-a.