Dok se učenicima približava septembar i početak školske godine, globalni tehnološki brend HONOR pripremio je  svoju “HONOR Back to school” akciju za Srbiju. Kao važan deo svoje strategije pametnog življenja koja pokriva sve aspekte života, HONOR nudi široku ponudu svojih proizvoda po sjajnim cenama. Uređaji iz “HONOR Back to School” akcije se mogu naći kod ovlašćenih prodavaca širom Srbije.

HONOR 9X  – Sada dostupan za 26.990 dinara sjajan je pratilac za beleženje nezaboravnih momenata. Pametni telefon sa “skrivenom” kamerom . Glavna kamera sa senzorom od 48MP pravi prelepe fotografije dok super-širokougaono sočivo omogućava sjajnu pokrivenost.  Skladišni prostor kao na laptopu, do 512 GB čini da se korisnik ne brine oko memorije svog pametnog telefona. Više saznajte OVDE.

Povezana vest:  Nokia organizuje Angry Birds šampionat u Srbiji

HONOR 8S –  Jednostavan i prostupačan telefon, lako stane u ranac ili džep. Idealan za najmlađe korisnike koji se tek upoznaju sa tehnologijom pametnih telefona. Uz 3 GB RAM-a I 64 GB skladišnog prostora sjajan prvi uređaj za mnoge male školarce. Svojom pristupačnom cenom od 12.990 dinara ne predstavlja opterećenje za budžet. Više saznajte OVDE.

Povezana vest:  Nova LG TWINWash mašina za pranje i sušenje veša postavlja standarde u pogledu lakoće korišćenja

HONOR MagicWatch 2 – Pametni sat koji se može personalizovati, podstiče pametan i zdrav način života. Dizajniran da izgleda kao analogni sat, u potpunosti je digitalni uređaj. Izuzetno jednostavan, izdržljive baterije koja traje I do 14 dana, dolazi u dve varijante: sa kožnom narukvicom i sa silikonskim hipoalergentskim narukvicama koje se mogu zameniti u samo dva klika, a cena od 19.990 dinara  ga izdvaja od konkurencije. Više saznajte OVDE.

HONOR band 5 – Ovaj veoma upečatljiv uređaj ima skoro sve funkcije pametnog sata, ali je pristupačniji i u toku trajanja akcije iznosi 3.990 dinara  . U potpunosti prati ritam modernog života. Ekran je blago zakrivljen kako bi pratio konturu uređaja i ruke. Narukvica se može zameniti, te biti druge boje I dizajna. Više saznajte OVDE.

Povezana vest:  Aymar de Lencquesaing i Eric Cador su nova snaga menadžment tima kompanije Lenovo

HONOR 20e  – Telefon prepoznatljiv po svom modernom dizajnu, posebno popularan među mlađim korisnicima u okviru “HONOR Back to school” akcije košta 19.990 dinara. Pomera granice kada je kreativnost u pitanju. Opremljen je kamerom sa trostrukim senzorom, pri čemu je glavni senzor rezolucije 24MP, zatim ultra-široki senzor rezolucije 8MP, kao i telefoto sočivo rezolucije 2MP. Više saznajte OVDE.