Letu se bliži kraj, ali ne i avanturama. Iskoristite jedinstvenu ponudu i nabavite neprolazne naslove Vulkan izdavaštva po neverovatnim cenama u svim objektima Moj kioskTokom trajanja akcije, od 28. avgusta do 27. septembra, odnosno do isteka zaliha, jednu knjigu možete nabaviti po ceni od 399 dinara, a dve knjige dobijate za neverovatnih 499 dinara.

Ukoliko ste neodlučni, pomoći ćemo vam da pronađete pravi naslov za sebe ili dragu osobu.

Povezana vest:  Damama na dar - odaberite savršen poklon za Osmi mart

Istorijski roman Romanova inspirisan je jednim od najintrigantnijih događaja u istoriji čovečanstva. Ubistvo ruskog cara i njegove porodice zauvek je promenilo svet, a priča o kneginji Anastasiji Romanovoj neiscrpna je tema umetnika i istoričara širom planete. Ako vam kažem šta se desilo te noći u Jekaterinburgu, moraću da raspletem pamćenje – sva njegova zamršena klupka – i spustim vam ga na dlan. Biće to i dar i prokletstvo.

Povezana vest:  Novi roman Salmana Ruždija u septembru

Napeti triler Devojka iz voza je priča o opsesivnoj ljubavi, ledenoj dvoličnosti, pritajenom zlu i životu iz snova pretvorenom u ružnu stvarnost. U vozovima su poznata lica. Prepoznajem ih i ona verovatno prepoznaju mene. Ne znam mogu li da prozru ono što zaista jesam.

Ako ste ikada čekale poziv koji nikada nije stigao, ljubavni roman Propušten poziv je prava knjiga za vas. Izdavački fenomen, preveden na više od 30 jezika. Dirljiva i nežna priča koja nas uči da je, na kraju, ljubav jedini lek za slomljeno srce.

Povezana vest:  "Tečni kristal", antologija srpskog mikroeseja XX veka Zorana Bognara

U objektima Moj kiosk pronaći ćete više od 30 popularnih, žanrovski različitih naslova Vulkan izdavaštva.