nasminkana za 10 minutaKnjiga za dame „Našminkana za 10 minuta“ od ponedeljka u prodaji

Savršena knjiga za tinejdžerke, devojke, žene koje žele da isprobaju nove stilove šminkanja.
Knjiga „Našminkana za 10 minuta“ Borisa Entrupa sadrži detaljna uputstva za 50 načina šminkanja, od svežeg i prirodnog do izgleda sa modne piste.
Isprobajte različite kombinacije, eksperimentišite, budite u centru pažnje i, što je najvažnije, dobro se zabavite!
– Knjiga „Našminkana za 10 minuta“ pruža vam sve što vam je potrebno da preobrazite svoj izgled i otkrijete svoju prirodnu lepotu.
– 50 božanstvenih stilova šminkanja – od neupadljive dnevne šminke do blistavog večernjeg glamura.
– Svaki stil šminkanja predstavljen je na slikama pre i posle, i korak po korak, da biste i sami mogli savršeno da ga primenite.
– Uz sve to u knjizi ćete naći i mnoštvo profesionalnih saveta, trikova i tehnika pomoću kojih ćete uvek moći savršeno da istaknete svoje prirodne prednosti.
Stalni umetnički šminker nemačke televizijske serije „Top model“, Boris Entrup je poznat po svojoj strastvenosti, kreativnosti i uticaju. Osim što dugo radi za televiziju i časopise, ekskluzivni je umetnički šminker firme „Maybelline Jade“. Među njegovim ličnim klijentima su svetski poznate manekenke i slavne ličnosti, a poznat je i po svojoj umešnosti u prilagođavanju profesionalnog načina šminkanja za svakodnevni izgled.
Knjigu „Našminkana za 10 minuta“ od ponedeljka, 18. maja, možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na sajtu www.laguna.rs i internet prodavnici www.delfi.rs.

Povezana vest:  Pozorište Dadov osvojilo više nagrada u Makedoniji