Canon Europe najavljuje PIXMA PRO-200, brzi, lagani i kompaktni A3+ štampač u boji – savršen za fotografe entuzijaste koji prave prve korake u svet štampanja fotografija. Zbog mogućnosti da štampa na velikom broju tipova papira različitih tekstura i veličina, PIXMA PRO-200 može da napravi prelepe, živopisne slike sa pametnog telefona, tableta ili računara, omogućavajući fotografima da štampaju sa samopouzdanjem.

Ovaj novi štampač, koji menja model PIXMA PRO-100S, štampa do veličine A3+ i ima sistem od osam mastila zasnovan na tečnoj boji, zbog čega fotografima pruža izvanredno duboke crne tonove i živopisne boje sa svakim otiskom. Sposobnost modela PIXMA PRO-200 da štampa za svega 90 sekundi [i] omogućava korisnicima da uživaju u savršenom procesu rada i da za tren oka ožive svoje snimke. Veliki 3-inčni ekran ovog štampača omogućava fotografima da lako upravljaju procesom štampe zahvaljujući jednostavnom interfejsu. Korisnici takođe mogu da uživaju i u nizu opcija za štampanje na modelu PIXMA PRO-200, uključujući štampanje iz Canon-ovog  Professional Print & Layout softvera – što optimizuje proces od snimanja do štampanja.

Povezana vest:  Samsung predstavlja Galaxy Cameru 2 i NX30 pametne fotoaparate

 

Štampa jarkih boja i visokog kvaliteta

Praveći veliki otkorak od svog prethodnika, PIXMA PRO-200 je neophodan za fotografe kojima trebaju otisci visokog kvaliteta za razne primene, uključujući oživljavanje fotografija, za poklone ili čak za umetnost i rukotvorine. Canon je proširio svoju liniju proizvoda u boji modelom PIXMA PRO-200, koji može da se pohvali sistemom od osam mastila zasnovanom na tečnoj boji koji pravi prelepo tonirane fotografije, superiorne zbog živopisnosti boja. Novi A3+ štampač demonstrira unapređenu gamu boja u tri oblasti: crvenoj, plavoj i crnoj – što znači da su fotografije dopadljivije, čak i kada se štampaju na A3+.

Štampajte praktično, radite sigurno

Ovaj neverovatno lagani štampač težine 14,1 kg, a u poređenju sa prethodnim i 15 odsto manji, savršen je pratilac na radnom stolu za kuću ili mali studio. Praktičan po prirodi, novi, ugrađeni 3-inčni LCD ekran modela PIXMA PRO-200 omogućava korisnicima da provere nivoe mastila i druge postavke štampača jednostavnim bacanjem pogleda, dok istovremeno nastavljaju sa radom bez napora. Pored praktičnosti upravljanja, munjevita brzina štampe modela PIXMA PRO-200 omogućava fotografima da naprave visokokvalitetne slike bez pravljenja kompromisa po pitanju vremena.

Povezana vest:  Sony Ericsson proširuje Xperia porodicu sa dva nova Android pametna telefona nove generacije - Xperia™ neo i Xperia™ pro

Zahvaljujući kompletnoj softverskoj podršci, fotografi mogu jedinstveno da štampaju slike upotrebom Canon Professional Print & Layout softvera, koji dolazi besplatno uz PIXMA PRO-200. Ovaj softver omogućava fotografima da usklade boje na slikama, od ekrana do štampe, tako da budu verne realnim slikama. PIXMA PRO-200 je takođe kompatibilan sa mobilnom mogućnosti povezivanja i Wi-Fi-jem, što štampanje sa raznih uređaja čini lakšim nego ikada do sada. Pored toga, on ima funkciju ispravljanja iskrivljenosti papira, koja ispravlja poravnanje bilo kog papira – uključujući umetnički – kako bi svaki put napravio savršeno poravnat otisak.

Preuzmite kreativnu kontrolu

Da bi svaki otisak izgledao profesionalno bez muke, PIXMA PRO-200 je u mogućnosti da štampa bez okvira, od ivice do ivice i na umetničkom i na sjajnom papiru. PIXMA PRO-200 takođe može da štampa na širokom rasponu veličina papira, do A3+, kao i prilagođenih dužina do 39 inča (99,06 cm), od Canon-a i od drugih proizvođača. Sposobnost da štampa na umetničkim i sjajnim medijima i Canon-ovom novom Premium Fine Art Rough (FA-RG1) papiru, proširuje umetničke sposobnosti svakog fotografa i omogućava mu da pomeri granice kreativnosti. Uz model PIXMA PRO-200 korisnici mogu čak da preuzmu ICC profile od popularnih proizvođača papira, kako bi svoju štampu podigli na viši nivo. Oni takođe mogu da preuzmu šablone sa Creative Park veb sajta, za čestitke i druge vidove umetnosti i rukotvorina, čime se otvara novi niz kreativnih vrata za fotografe. Kako bi pomogao fotografima da realizuju svoju kreativnu viziju od snimka fotografije do štampanja, ovaj svestrani štampač je kompatibilan sa nizom programa nezavisnih proizvođača, uključujući Adobe Lightroom i Photoshop, putem Canon Professional Print & Layout plugin softvera.

Povezana vest:  Samsung predstavio 5G mrežna rešenja na sajmu MWC

Da biste saznali više o modelu PIXMA PRO-200 posetite: https://www.canon.rs/printers/pixma-pro-200/

[i] Brzina štampe fotografije zasnovana je na podrazumevanoj postavci koja koristi ISO/JIS-SCID N2 na Canon Pro Platinum papiru, A3+ sa okvirom.