Canon Europe objavljuje proširivanje svoje popularne linije MegaTank proizvoda PIXMA G-serije dodavanjem pet štampača osnovnog nivoa sa punjivim rezervoarima mastila, namenjenih malim firmama, radu od kuće i studentima. Ključne funkcije u okviru ove linije proizvoda uključuju poboljšanu upotrebljivost zahvaljujući zamenljivom kertridžu za održavanje zbog smanjivanja vremena nedostupnosti, nove i poboljšane boce sa mastilom da bi punjenje rezervoara bilo lakše nego ikad, kao i dvolinijski LCD ekran za brz pristup postavkama. Balansiranjem troškova i efikasnosti, ekonomični režim štampe omogućava vam da uz samopouzdanje štampate hiljade strana, onda kada vam je potrebno, uz istovremeno smanjivanje troškova.

Unapređena linija proizvoda sastoji se od pet pouzdanih i robusnih štampača sa punjivim rezervoarima mastila koji imaju tehničke mogućnosti poput mogućnosti povezivanja na cloud, Wi-Fi-ja i štampanja visokom brzinom, da bi mogli da podrže svaki zahtev i budžet:

  • PIXMA G3460 – Tri-u-jedan (štampanje, skeniranje i kopiranje) uređaj visoke brzine sa Wi-Fi tehnologijom
  • PIXMA G3420 – Multifunkcijski štampač visokog kvaliteta sa Wi-Fi funkcionalnošću
  • PIXMA G2460 – Tri-u-jedan uređaj visoke brzine
  • PIXMA G2420 – Uređaj visokog obima koji može da štampa, skenira i kopira
  • PIXMA G1420 – Jednofunkcijski štampač koji je jednostavan za upotrebu
Povezana vest:  HONOR “Back to School 2020” donosi velike popuste na telefone i nosive uređaje

Povećajte produktivnost

Za sve one kojima je potrebno cenovno efikasno rešenje za štampu koje može da unapredi produktivnost, ova serija može da izbaci 6.000[1] stranica iz jedne boce sa crnim mastilom i da štampa 26 odsto više u ekonomičnom režimu[2]. Za štampu u boji, MegaTank uređaji pružaju impresivan obim štampe do 7.700[1] stranica iz kompleta boca sa mastilom u boji, što iznosi povećanje od 700 stranica u odnosu na prethodne modele. Dva modela visoke brzine u ovoj liniji, PIXMA G3460 i PIXMA G2460 mogu da pruže brzine za ispunjavanje rokova koje iznose 10,8 ipm za štampu u crnom i 6,0 ipm za štampu u boji. Pouzdana i brza štampa znači da korisnici mogu da fokusiraju vreme i energiju na druge kreativne aktivnosti, štampajući sa samopouzdanjem kako bi pružili otiske visokog kvaliteta u impresivnom obimu. Zahvaljujući tome što daje oštre, jasne otiske, ova linija proizvoda može da zadovolji raznovrsnu kombinaciju zahteva, od onih koji rade kod kuće, preko onih kojima treba štampa dugačkih dokumenata punih teksta, do onih koji započinju kućne zanate sa svojom porodicom.

Povezana vest:  LG V30 pomera granice mobilne telefonije

Manje zastoja

Kertridž za održavanje koji korisnik može sam da menja smanjuje vreme nedostupnosti štampača, osiguravajući savršen proces rada i odlične mogućnosti održavanja. Zahvaljujući integrisanim rezervoarima koji su okrenuti ka napred, utvrđivanje nivoa mastila je lako i jednostavno. Korisnici mogu jednostavno da provere nivo kertridža za održavanje na LCD ekranu[1] ili preko Canon PRINT aplikacije (iOS/Android), koja je dostupna za PIXMA G3460 i PIXMA G3420 modele.

Unapređena kompatibilnost

Zahvaljujući novim i poboljšanim bocama tipa ključa, nikada nije bilo jednostavnije dopuniti rezervoare sa mastilom. Jednostavno ubacite bocu u odgovarajući rezervoar i on će se puniti, automatski prekidajući kada bude pun. Kod svih multifunkcijskih modela, dvolinijski LCD ekran[1] osigurava lakoću korišćenja, dok funkcija automatskog uključivanja/isključivanja štedi i vreme i energiju

Modeli PIXMA G3460 i PIXMA G3420 koji podržavaju WiFi korisnicima omogućavaju povezivanje bez muke, zahvaljujući kompatibilnosti sa standardima Apple AirPrint i Mopria za Android, kao i sa uslugom PIXMA Cloud Link preko aplikacije Canon PRINT, za štampanje velikom brzinom. Dodatno, za one koji su u potrazi za kreativnom inspiracijom, Canon-ov Creative Park omogućava korisnicima da oslobode umetnika u sebi pravljenjem 3D rukotvorina od papira, kao i personalizovanih čestitki.

Povezana vest:  Žene su nedovoljno predstavljene u oblasti sajber bezbednosti u polovini velikih preduzeća, a samo 37% preduzeća preduzima nešto povodom toga

Podrška za raznovrsne medije

Za osobe koji vode malu firmu od kuće ili iz kancelarije, Canon MegaTank štampači PIXMA G-serije su u stanju da štampaju banere do 1,2 m širine, omogućavajući korisnicima da kreiraju smele materijale na mestu prodaje koji se ističu. Osim toga, porodice koje uživaju u demonstraciji svoje kreativnosti mogu da izaberu neki iz niza medija, kao što su Canon-ov Magnetic Photo papir za personalizaciju magneta za frižider ili Restickable Photo papir za dekoraciju zidova, ogledala, laptopa ili zaštita za telefone. Od rada do zabave, Canon MegaTank štampači PIXMA G-serije mogu da ispune sve što je potrebno za svestrano i produktivno štampanje.

[1] Broj odštampanih strana je procenjena vrednost zasnovana na Canon-ovoj individualnoj test metodi koja koristi ISO/IEC 24712 monohromatsku tabelu i simulaciju kontinualne štampe sa zamenom nakon početne postavke.

[2] Ekonomični režim smanjuje potrošnju crnog mastila tako što smanjuje gustinu, a moguće je odštampati 26 odsto više stranica nego u standardnom režimu

[1] Nije primenljivo za model PIXMA G1420

[1] Nije primenljivo za model PIXMA G1420