Globalni tehnološki lider Xiaomi danas je predstavio dva nova Redmi pametna telefona: Redmi Note 9T i Redmi 9T. Prvi ikada 5G pametni telefoni u Redmi Note seriji. Redmi Note 9T nudi pristupačnu cenu uz mogućnost korišćenja dual 5G SIM kartice. Novi šampioni uređaja niže i srednje klase, Redmi Note 9T i Redmi 9T su dizajnirani da pruže izuzetne performanse i višednevno trajanje baterije za kojima korisnici žude, bez narušavanja fotografskih mogućnosti i sveukupnog dizajna.

Redmi Note 9T

Napredan procesor, upečatljive 5G performanse

Pokreće ga MediaTek’s Dimensity 5G integrisani 800U SoC. Redmi Note 9T je do 100 posto brži od prethodnih generacija. Uz njegov integrisani modem, Redmi Note 9T pojačava ogromnu energetsku efikasnost svojim octa-core procesorom i 7nm procesnom tehnologijom.

Zahvaljujući 5G povezivanju na dve SIM kartice istovremeno- prvi u Redmi Note seriji- Redmi Note 9T je zver produktivnosti. Sa 4×4 MIMO tehnologijom diverzitetom antena, Redmi Note 9T donosi brže i pouzdanije veze čak i u uslovima zagušenosti.

Snimite impresivni sadržaj sa Redmi Note 9T 48MP kamerom

Šepureći se sa 48MP trostrukom zadnjom kamerom sa 2MP senzorom dubine i 2MP makro sočivom, Redmi Note 9T čini da se čak i novi korisnik oseća kao profesionalni fotograf. Njegov veliki 1/2inčni senzor i vodeći nivo ISP arhitekture omogućava unapređeni nivo kvaliteta i bržu obradu fotografija, dok kreativni alati, kao što su Night, pro + RAW, HDR i portret mod- dozvoljavaju korisnicima hvatanje perfektnog snimka, bez obzira na okolnosti.

Povezana vest:  Odabirom vivo telefona dobijate besplatnu zamenu mehanički oštećenog ekrana 90 dana od datuma kupovine

Brilijantan dizajn, izdržljivost

Efikasnog dizajna, Redmi Note 9T je izrađen za premijum izgled i osećaj korišćenja sa svojim 6,53 inčnim DotDisplejem i Unibody 3D zakrivljenom pozadinom. Njegova pozadina od teksturnog polikarbonata nudi poboljšanu mogućnost držanja i otpornost na otiske prstiju, a njegovo Corning Gorilla5 staklo je sjajna zaštita od skupe štete nastale slučajnim padovima i ispuštanjima.

Sertifikovano Widevine L1 i TUV Rheinland Low Blue svetlo, Redmi Note 9T je napravljen da pruži sate korišćenja sadržaja HD streaming-a bez opterećujućeg napora za oči. Zahvaljujući svom bočnom senzoru otiska prsta, Redmi Note 9T se može otključati bez problema.

Redmi Note 9T je dostupan u dve zadivljujuće varijante boja- Nightfall crna i Daybreak ljubičasta- koje nikada neće izaći iz mode.

Optimalne performanse sa baterijom visokog kapaciteta

Odličan kapacitet baterije od 5,000mAh (typ) i naprednom visoko efikasnom tehnologijom procesora, Redmi Note 9T raspršuje opterećenje trajanjem baterije i omogućava mešavinu performansi i efikasnosti baterije za 5G eru. Redmi Note 9T nudi 18W brzo punjenje i dolazi u kutiji sa 22,5W punjačem. Što je još bolje, njegova visokociklusna tehnologija baterije znači da korisnici mogu iskusiti skoro tri godine svakodnevnog korišćenja bez značajnijeg smanjenja kapaciteta baterije.

Povezana vest:  Adrenalinsko leto kroz objektiv novog Sony Action Cam uređaja HDR-AS20

Redmi 9T

Razvijajte kinematografske fotografije, trošite manje vremena na uređivanje

Redmi 9T je moćni telefon za fotografisanje sa svojom 48MP Al quad zadnjom kamerom. 8MP ultraširoki ugao kamere omogućava fotografije velikih grupa i snimke pejzaža bez isecanja, dok njegova 2MP makro sočiva i 2MP senzor dubine omogućava zapanjujuće snimke iz blizine profesionalnog nivoa.

Redmi 9T je takođe opremljen novim Movie frame sadržajem koji daje slikama više kinematografski izgled i osećaj i bez dorađivanja. Pored svega ima i novi Time lapse sadržaj koji nudi različite vrednosti brzine i trajanja za snimke, tako da korisnici mogu uhvatiti kreativne Time-lapse fotografije bez DSLRa i drugih profesionalnih kamera.

Blistave performanse sa moćnim chipset i baterijom visokog kapaciteta

Uprkos svom laganom dizajnu, Redmi 9T pruža moćan efekat sa svojom 6,000mAh (typ) baterijom i Qualcomm Snapdragon 662 chipset-om. Kombinovano sa njegovim 11nm energetski efikasnim procesorom, Redmi 9T isporučuje veće performanse i manju potrošnju energije od prethodnih generacija.

Štaviše, MIUI mod čuvanja baterije i punjenje kablom u oba smera pomažu maksimalnom celodnevnom pa čak i višednevnom korišćenju.

Kao i Redmi Note 9T, Redmi 9T dolazi sa 18W brzim punjenjem i u kutiji sa 22,5W punjačem.

Izdržljivost i udobnost udružuju snage za superiorno početničko smartphone iskustvo

Redmi 9T uključuje moderan i minimalistički dizajn sa zaobljenim ivicama i poleđinom sa teksturom protiv otiska prsta. Njegov 6.53 inčni FHD + DotDrop displej sa Corning Gorilla3 staklom nudi oštro i čisto iskustvo gledanja i jaku zaštitu od pukotina i ogrebotina.

Povezana vest:  Kako da lako koristite aplikacije na vašem pametnom satu

Redmi 9T takođe dolazi sa Widevine L1 i TUV Rheinland Low Blue sertifikatom osvetljenja za više uživanja u iskustvu gledanja. Uređaj je dostupan u četiri divne varijante boja: Karbon siva, Twilight plava, Sunrise narandžasta i Ocean zelena.

Još opcija koje ćete voleti sa proširivim skladištem

Zajedno sa Dual SIM i microSD proširivim skladišnim prostorom, Redmi 9T nudi kapacitet do 512GB tako da korisnici mogu sačuvati svoje omiljene aplikacije, igrice, fotografije i video snimke, sve na jednom uređaju. Podrška za infracrveni blaster zgodno dođe na vašem Redmi 9T.

Redmi Note 9T i Redmi 9T će biti dostupni u 4GB + 64GB, 4GB + 128GB i 4GB + 64GB, 4GB + 128GB, za 29,999RSD I 31,999RSD I 19,999RSD I 20,999RSD redom. Prodaja u Srbiji se očekuje u martu preko Xiaomi oficijalnih prodajnih kanala.

1Prethodna generacija odnosi se na Redmi Note 8. Testirano u Xiaomi Internim Laboratorijama, koristeći najnoviju Antutu verziju dostupnu u toku lansiranja uređaja.

2Temeljeno na internom testiranju od strane Xiaomi Internal Labs. Stvarni životni vek će se razlikovati u zavisnosti od uslova upotrebe.

5G povezanost će se razlikovati u zavisnosti od regiona i mogućnostima lokalnog operatera.

Cene i dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od tržištima.