Sunčani dani bude pozitivnu energiju i pokreću nas da budemo aktivniji. Toplije vreme, koje je pred nama, donosi mogućnost da više vremena provedemo napolju, uživajući u šetnji i sportskim aktivnostima na otvorenom. Poznato je kakve benefite donosi fizička aktivnost i upravo zbog toga od velikog je značaja kada uz sebe imamo pratioce koji će nas podstaći da budemo bolja verzija sebe. Zbog toga, pravi je trenutak da istražite Huawei FreeBuds Pro bežične slušalice i Huawei Watch GT 2 Pro pametni sat.

Zvuk koji nas pomera

Dobra muzika nas sama po sebi motiviše. Uz omiljene pesme šetnja prolazi brže, trčanje je  zabavnije, a vožnja rolera ili bicikla može delovati kao scena iz filma ili muzičkog spota. Taktovi koji nas pokreću mogu pratiti svaki naš korak i svaki napor učiniti zabavnijim i lakšim.  Potrebne su nam samo kvalitetne i komforne slušalice.

Bežične slušalice Huawei FreeBuds Pro kombinuju udobnost nošenja, kvalitet reprodukcije i inovativne opcije koje će iskustvo slušanja preneti na sledeći nivo. Zahvaljujući svom unapređenom sistemu za aktivnu redukciju šuma Huawei FreeBuds Pro identifikuju ambijentalne zvukove na osnovu čega se prebacuju između General, Cosy i Ultimate profila. Na taj način donose optimalne performanse za redukciju šuma, a samim tim i najkomfornije iskustvo slušanja u svakoj prilici. Bez obzira da li šetate šumom, jeste li ste na času joge ili trčite ulicama grada, Huawei FreeBuds Pro su tu da vas podrže. I to bez ikakvih prekida. Pritom, Huawei FreeBuds Pro obezbeđuju i široku pokrivenost signalom. To znači da će slušalice bez obzira na sve okolnosti imati stabilnu vezu, čak i onda kada se nalazite u prekidnom području ili ih, primera radi, držite u rancu tokom planinarenja.

Povezana vest:  U Vipu podneti prvi zahtevi za prenos mobilnog broja

Dajte sebi izazov i pobedite uz omiljeni ritam 

Muzika i praćenje sopstvenih rezultata probudiće vaš kompetitivni duh i doprineti da tokom narednog treninga oborite svoje doskorašnje rekorde. Huawei Watch GT 2 Pro precizno prati vaše kretanje dok trenirate i optimizovan je za više od 100 režima vežbanja, uključujući penjanje, trčanje na otvorenom, tenis, golf i veslanje. Na raspolaganju vam je i 10 kurseva sa glasovnim navođenjem koji će oplemeniti vašu rutinu uključivanjem novih aktivnosti i pokreta.

Zahvaljujući ovom uređaju videćete svoj napredak, a jednako značajno je što ćete imati uvid i važne vitalne znakove. Huawei Watch GT 2 Pro omogućava preciznu detekciju zasićenja krvi kiseonikom, a tokom celodnevnog praćenja otkucaja srca, upoziriće vas i ukoliko uoči srčani ritam ispod ili iznad uobičajenog.  Na taj način znaćete i kada je vreme da napravite pauzu, jer za dobrobit tela i duha jednako su bitni i aktivacija i odmor.

Povezana vest:  Projekat Sony Europe „Siyakhona“

Ukoliko volite da istražujete nepoznato i do vrha se uvek penjete nekom novom stazom volećete i funkciju Route Back koja se bazira na beleženju vase GPS lokacije, te vas, ako se nekim slučajem izgubite, vraća putem kojim ste  došli. Spremni ste za avanturu, ali i za neprilike. Makar one vremenske. Huawei Watch GT 2 Pro prati i promene u vazdušnom pritisku i upozorava vas na neadekvatne vremenske uslove koji mogu naglo prekinuti vaš trening na otvorenom.

Huawei Watch GT 2 Pro donosi i muziku. Naime, vašu workout listu možete sačuvati na pametnom satu i jednostavnim uparivanjem je pustiti preko Huawei FreeBuds Pro bežičnih slušalica. Numerišite čak 2GB muzike i prepustite joj se tokom svog treninga.

Povežite sve svoje Huawei uređaje

Povezana vest:  Sony predstavio uređaje za svaku priliku na CES-u

Pored toga što Watch GT 2 Pro i FreeBuds Pro mogu potpuno neometano da funkcionišu povezani, “srce” Huawei ekosistema uređaja je upravo pametni telefon. Najnoviji model koji je od nedavno dostupan na našem tržištu je moćni Huawei Mate 40 Pro, koji će brojnim snažnim performansama, ali i jedinstvenim dizajnom i kvalitetnom kamerom biti vaš verni saputnik u užurbanoj svakodnevici. Huawei Mate 40 Pro takođe možete koristiti za obrnuto bežično punjenje. Jednostavnim prislanjanjem FreeBuds Pro slušalica na kućište ovog telefona pokrenuće se punjenje, pa tako možete biti sigurni da će vaše slušalice u svakom trenutku biti spremne za korišćenje.

Potražite svoju motivaciju

Huawei Watch GT 2 Pro i bežične slušalice FreeBuds Pro savršen su par koji donosi slobodu pokreta, dobru energiju i podstrek da se posvetimo sebi. A kada uz njih dodate Huawei Mate 40 Pro, stvara se ekosistem koji funkcioniše potpuno neometano, čineći vaše korisničko iskustvo potpuno jedinstvenim. Huawei uređaje, pored zvaničnih Huawei Experience Store prodavnica i ovlašćenih distributera možete pronaći i u Huawei online prodavnici koja nudi široku ponudu premijum proizvoda dostupnu u svega nekoliko koraka.