Nagrađivana hit serija „Prijatelji“ (Friends) imaće novi dom na HBO GO-u od 15. aprila, kada u ponudu dolazi svih deset sezona ove kultne komedije.

Kao jedna od najbolje rangiranih serija, sa nekoliko osvojenih Emija i Zlatnih globusa i bezbroj nominacija, „Prijatelji“ su inteligentna i sofisticirana komedija koja zaviruje u srca i umove grupe prijatelja koji žive u Njujorku.

Svih 236 epizoda serije snimljeno je na legendarnom stejdžu 24 Warner Bros. Television studija u Burbanku u Kaliforniji, a u glavnim ulogama su Dženifer Aniston kao Rejčel Grin, Kortni Koks kao Monika Geler, Lisa Kudrou kao Fibi Bufe, Mat Leblank kao Džoi Tribijani, Metju Peri kao Čendler Bing i Dejvid Švimer kao Ros Geler. Tokom deset sezona, u seriji je gostovao niz velikih glumačkih zvezda među kojima su Bred Pit, Ris Viderspun, Suzan Sarandon, Džordž Kluni, Pol Rad, Tom Selek, Brus Vilis, Ketlin Tarner, Šon Pen, Geri Oldman, Ben Stiler, Vinona Rajder i Džulija Roberts.

Povezana vest:  Šesta sezone serijala “Veridba od 90 dana” stiže na TLC kanal

Autori serije „Prijatelji“ su Marta Kaufman i Dejvid Krejn, koji su takođe izvršni producenti serije uz Kevina Brajta. Serija je emitovana od septembra 1994. do maja 2004. i sastoji se od deset sezona i 236 epizoda, koje će sve biti dostupne na HBO GO-u od 15. aprila.

Da li ste već odgledali sve epizode kultne serije ili ćete tek sada imati priliku da uživate i smejete se uz deset sezona i 236 epizoda koje nam stižu na HBO GO-u od 15. aprila.

Povezana vest:  Sve što ste oduvek želili da znate i sve što treba da znate o snalaženju u ženskom svetu saznaćete u ultimativnom vodiču „Girl Code"