Bilo da uživate u kuvanju, ili ste sa šporetom na „vi“, pripremate dijetalne i zdrave obroke ili pak uživate u gurmanlucima svake vrste, jedno je sigurno – potreban vam je dobar, funkcionalan frižider kako bi namirnice zadržale kvalitet i svežinu!

Bilo da su u pitanju mali kućni aparati, klima, video uređaji ili frižideri moderno doba i brz život nametnuli su i moderne zahteve – želimo brze, energetski efikasne, intuitivne uređaje modernog dizajna i premium kvaliteta.

Energetska efikasnost. Jedan od najvećih problema savremenog doba jeste prekomerna potrošnja resursa, među kojima se električna energija izdvaja, jer je svi koristimo. Zahvaljujući dugovečnom inverter lineranom kompresoru, rad LG frižidera donosi trostruku energetsku prednost. Na prvom mestu je svakako manja potrošnja električne energije zbog čega će i računi za struju biti znatno manji. Osim značajne uštede toga, rad uređaja je skoro potpuno nečujan, jer racionalnija potrošnja energije i manje delova koji stvaraju trenje eliminišu neprijatna zujanja i buku. Konačno, manja potrošnja energije znači i ravnomerniji rad invertera zbog čega je njegov životni vek višedecenijski. Savršen spoj forme i funkcije, estetskih kriterijuma ali i praktične primene, sve to je LG InstaView Door-in-Door™ zbog koga će i vaš kućni budžet i životna sredina biti u prednosti!

Povezana vest:  Predstavljena kamera za merenje vitalnih znakova koja „snima" brzinu pulsa i broj udisaja

Veličina je važna. Kompanija LG prilagodila je svoje modele potrebama svake porodice pa sada ne morate da ograničavate svoju kupovinu. Kapacitet od 384 litara koji ide u dubinu obezbeđuje funkcionalan, pregledan prostor za voće, povrće, hlađenje pića, kuvano jelo u velikoj šerpi, a ukoliko ste kupili i sladolede pa vam treba dodatni prostor za zamrznute proizvode, tu je Velika zona za zamrzavanje (The Big Freezer Zone) koja dugotrajno čuva namirnice.

Povezana vest:  Ispričajte svoje priče uz pomoć vrhunskog Canon EOS M50 fotoaparata bez ogledala, koji može snimati 4k video

Temperatura i svežina. Kada često otvaramo frižider, dolazi do temperaturnih oscilacija koje nepovoljno utičnu na namirnice, hrana gubi na svežini i brže se kvari. LG frižideri poseduju savremeni DoorCooling+™ mehanizam baziran na strujanju hladnog vazduha od vrha nadole nakon svakog otvaranja što nadomešćuje razlike u temperaturama spoljašnjosti i unutrašnjosti frižidera. NatureFRESH tehnologija zadužena je da održava idealnu temperaturu u unutrašnjosti samog frižidera, dok Linear Cooling™ tehnologija koristi linearni kompresor sa inverterom, što omogućava ravnomerno hlađenje svih njegovih polica i fioka.

Preko milion kupljenih primeraka dovoljna je garancija kvaliteta, ali za one koji nisu upoznati sa njegovim performansama dovoljna je informacija da police vašeg frižidera možete videti i bez otvaranja. Ovakva karakteristika neće oduševiti samo one koji su na strogoj dijeti, ali o kakvoj inovaciji je reč govori preko 700 narudžbina dnevno baš za ovaj model širom sveta.

Povezana vest:  Više od kućnog bioskopa – novi Sony Blu-ray plejeri

LG InstaView frižider sadrži displej na vratima koja su poput kameleona, jer se pretvaraju u transparentni izlog u samo dva dodira po staklu, što smanjuje gubitak hladnog vazduha za čak 41 odsto.

Sve navedene inovacije sigurno su dovoljan razlog da poboljšate kvalitet života uz neki od LG frižidera, koji će sigurno doprineti potpuno novom iskustvu i lepšem osećaju u vašoj kuhinji.