prestigio_logoPrestigio potpisuje strateško partnerstvo sa ekspertom za Internet Tablet uređaje – Archos

 

Prestigio, dinamični internacionalni vendor za state-of-the-art IT i CE proizvode za potrošače koji vode računa o stilu, danas je potpisao partnerski ugovor sa Archos, priznatim tehnološkim inovatorom i liderom na tržištu prenosivih medija prejera i internet tablet uređaja.

Prvi rezultati ovog partnerstva će se ostvariti u februaru 2011. godine sa linijom Prestigio MultiPad internet tablet PC 7″ i 10″. Novi proizvodi će biti spoj inovativnosti i tehničke stručnosti Archos-a i Prestigio fokusiranosti na dizajn i životni stil potrošača. Uprkos konkurentnim benčmark paramtetrima, novi Prestigio MultiPad će ponuditi odličan odnos cene i performansi. Partnerstvo obuhvata region Centralne i Istočne Evrope kao i zemlje bivšeg Sovjetskog Saveza.

Povezana vest:  Otkrivamo vam kako da najlakše izgubite kilograme i ostanete fit

„U Archosu smo pronašli savršenog partnera za proširenje našeg prodajnog programa.U mnogim zemljama smo na vodećoj poziciji sa GeoVision GPS navigacionim uređajima i Prestigio eBook čitačima. Tablet PC i MID uređaji uz Prestigio izgled, stil i performanse su logičan sledeći korak“, rekao je Yuri Antoshkin, COO za Prestigio.

„Prestigio će omogućiti Archosu da iskoriste svoje tehnologije na novim teritorijama!, navodi Loic Poirier, COO za Archos.

Prestigio MultiPad dolazi sa širokom spektrom palikacija i multimedijalnih sadržaja, bilo da su unapred instalirani ili spremni za preuzimanje sa AppLib i Media.PrestigioPlaza.com

Povezana vest:  Strawberry Drveće broji preko 100.000 punjenja

O kompaniji Archos

Archos je predstavio MP3 plejer zasnovan na hard disk uređaju sa Jukebox 6000 2000. godine, od tada učestvuje u revoluciji elektronskih uređaja. Kompanija je uvela prenosivi video plejer 2003. godine i bila je prva koja je omogućila TV snimanje, bežičnu mrežu, touch ekrane na prenosivim medija plejerima. 2008. godine Archos je predstavio prvi internet medija tablet, nudeći potrošačima beskompromisan pristup internetu, filmovima, fotografijama, video, muzici i televiziji bilo kada, bilo gde. Danas Archos predstavlja Internet Tablet, PC Tablet, Netbook i MP3/MP4 plejere. Osnovana je 1988. godine i poseduje kancelarije u SAD, Evropi i Aziji.

Povezana vest:  Da li roditelji dovoljno štite svoju decu od pretnji na internetu?

O kompaniji Prestigio

Prestigio brend nudi ekskluzivnu kombinaciju elegancije, prefinjenosti, visokog kvaliteta proizvoda, napredne tehnologije i state-of-the-art dizajna u više od 70 zemalja. Kompanija Prestigio ima za cilj da obezbedi bolji kvalitet života luksuznim proizvodima za one koji uživaju u savremenom načinu života. Prodajni program krase različite kolekcije GPS navigatora, računara malih dimenzija, mobilnih rešenja za čuvanje podataka, eBook čitača, Apple dodatne opreme i drugo. Brend je posvećen pružanju inovativnih i pouzdanih proizvoda koji će zadovoljiti rastuće potrebe za pristupačnim, modernom IT proizvodima i potrošačkom elektronikom.