U eri tehnologije koja se svakodnevno razvija, svedoci smo neverovatnih otkrića. Izbor pametnih uređaja je beskonačan te se postavlja pitanje kako izabrati idealan uređaj, koji će odgovara svim vašim potrebama i željama. Povodom ove nedoumice obratili smo se sportskom blogeru Strahinji Ćaloviću koji je pre svega ljubitelj sporta i društvenih mreža.

Strahinja uživa veliku popularnost među ljubiteljima sporta kroz svoj Instagram profil „Aca Informacija“. Kao veliki pobornik sporta, ali i pametnih uređaja, Strahinja je imao jedinstvenu priliku da isproba HONOR Watch GS Pro, a svoje utiske je podelio sa nama. Sat ne doživljava samo kao „merač vremena“, već svog asistenta u obavljanju svakodnevnih obaveza. Prva stvar koju je primetio bio je komfor same narukvice sata koja je dizajnirana da bude udobna za bilo koji obim ručnog zgloba, ali i da je sat vrlo lagan uprkos svom robustnom dizajnu.

Povezana vest:  Kaspersky Internet Security ostvario savršen rezultat u zaštiti protiv naprednih pretnji

Kada je u pitanju HONOR Watch GS Pro karakteristika koja se Strahinji najviše dopala je njegova izdržljiva baterija.

„Omiljena stvar mi je duže trajanje baterije nego što sam očekivao, iako svi imamo te bežične uređaje, procesi punjenja su počeli da opterećuju i lepo je kada možete jednom nedeljno da stavite sat na punjenje i znate da je to –to“.

Ovaj pametni sat poseduje veliki broj korisnih i zanimljivih funkcija koje vam mogu koristiti svakog dana. Kao jednu od najkorisnijih opcija, sportski bloger je naveo naprednu opciju prikazivanja vremenskih prilika.

Povezana vest:  Canon ažurira ponudu višefunkcijskih ink-jet štampača poboljšanom povezanošću sa servisima u oblaku i zadivljujućim kvalitetom otiska

„Ne mislim na bazične opcije poput temperature i vlažnosti vazduha, već one napredne koje najavljuju blagovremeno promene vazdušnog pritiska, koji definitivno utiče na sve nas i naš nivo energije“.

Strahinja navodi i da je jedna od najbitnijih osobina ovog pametnog sata, što se on može naći u ulozi vašeg idealnog asistenta, bez prekomernog korišćenja drugih pametnih uređaja.

„Zahvaljujući mogućnostima koje HONOR Watch GS Pro nudi, pre svega nemam potrebu da svuda sa sobom nosim telefon. Pomoću sata mogu da razgovaram ako je nešto hitno ili pročitam glavne notifikacije bez upotrebe telefona i (nepotrebnog) ulaska u ostale aplikacije na istom“.

Pored korisnih funkcija, HONOR-ov pametni sat nudi i brojne zanimljive funckije. Da se pomoću pametnog sata može spojiti lepo i korisno, ali i zanimljivo, govori nam interesantna situacija u kojoj je Strahinja isprobao jednu od mnogobrojnih opcija.

Povezana vest:  Svaki dan je nova avantura sa novom Sony Action kamerom

„Naime uz sat sam gledao finale Australian Opena u kom je igrao Novak Đoković, te sam tako merio nivo stresa u telu kako se meč odvijao. Hvala Novaku, rešio je to finale brzo u svoju korist pa nije bilo većih problema sa stresom osim u prvom setu, što je sat i potvrdio“.

Ovaj pametni sat će ispratiti svaki vaš korak i dan učiniti zanimljivim. Na vama je da izaberete odgovarajuću boju HONOR Watch GS Pro modela, a vaš novi saputnik će se pobrinuti za sve ostalo.