Endava pokreće novi format događaja u okviru svog Tech Flow Europe koncepta, kome će prisustvovati više od 2.000 softverskih inženjera. Tokom dvodnevne online konferencije, koja će biti održana 15. i 16. aprila, neki od nejrenomiranijih IT stručnjaka podeliće svoje stavove i očekivanja o tome kako će izgledati budućnost u sferi softverskog inženjerstva. Učešće na konferenciji je besplatno, uz prethodnu registraciju na  platformi na kojoj će događaj biti emitovan.

Od 2016, kada je prvi put održan, Tech Flow je pokrenuo mnoge značajne teme. Konerencija je do sada organizovana na nekoliko lokacija u okviru Endavine mreže, okupivši više od 5.000 profesionalca iz industrije.

Povezana vest:  Stvaramo bezbedniji svet - kompanija Kaspersky predstavlja novi vizuelni i brend identitet

“Veliko nam je zadovoljstvo što našu tradicionalnu konferenciju pokrećemo na online platformi koja će biti dostupna širom svih naših lokacija u Evropi. Nastavljamo da promovišemo najnovije tehnološke trendove uz nastojanje da podstaknemo i podržimo razvoj profesionalnih kompetencija softverskih inženjera širom starog kontinenta”, izjavio je Oven Vuds, CTO kompanije Endava.

Ove godine centralna tema konferencije “Softversko inženjerstvo za digitalno doba”, pruža mnoštvo diskusija i detaljan uvid u različite teme kao što su softverska arhitektura, automatizacija svih procesa, Cloud, decentralizovana infrastruktura, JAVA, veštačka inteligencija i mašinskog učenje, pa do interakcije između ljudi i tehnologija u cilju ubrzanja digitalne ere.

Povezana vest:  Samsung na sajmu CES 2022 predstavio najnovije Bespoke frižidere sa francuskim vratima, nove Bespoke kućne aparate, kao i mogućnosti integracije SmartThings tehnologije

Agendu čini panel diskusija koja se održava prvog dana konferencije i ukupno 14 keynote prezentacija. Drugog dana fokus je isključivo na keynote prezentacijama podeljenim u dve celine pod nazivom “Oblikovanje sadašnjosti” i “Pred vratima sutrašnjice”.

Publika će imati priliku da čuje neke od svetski priznatih stručnjaka kao što su Adam Bien (Developer – Architect, stručnjak za Javu), Paul Stack (Staff Software Engineer, startup Pulumi), Mark Heckler (Spring Developer & Advocate u kompaniji VMware), Ana Maria Mihalceanu (Java Champion, Application Architect u kompaniji IBM) i Manuel Pais (DevOps Consultant i Team Topologies author).

Povezana vest:  Alcatel predstavlja novu IDOL 5 seriju pametnih telefona

Srpski predstavnik, Ivan Avdić, Test Consultant u kompaniji Endava, tokom svoje prezentacije govoriće o realnim primerima sajber napada na kriptovalute i daće nekoliko saveta i trikova kako poboljšati sigurnost na ovom polju.

Učešće na konferenciji je besplatno, uz prethodnu registraciju na sledećem linku:

https://registration.allintheloop.net/register/event/tech-flow-europe-software-engineering-for-a-digital-age-4dr6