Talentovana kantautorka i Sashka Janx aka YANX predstavila je novi rimejk balade „Dalje moraš sam“, za koju potpisuje muziku i tekst. Uz klavirsku pratnju i kvalitetan zvuk Saška je još jednom pokazala zbog čega važi za jednu od najperspektivnijih mladih pevačica.

Pesma je prvobitno izašla 2015. godine, ali je sada, osim novog aranžmana, Saška obradovala ljubitelje njenog zvuka i spotom koji dodatno prenosi emociju ove balade.

„ Drago mi je što je pesma iz 2015.godine, na nagovor fanova, dobila novi zvuk i aranžman koji je uradio moj prijatelj i dugogodišnji saradnik Vladimir Jovan. Nisam je ponovo prepevala jer se u glasu oseća emocija, bol i nemoć koju sam tad iskreno, autentično otpevala jer sam se tako osećala. Jedino je klavir ponovo odsviran, maestro Ivica Đokić je sjajnim umećem uspeo da zaokruži celu sliku još jače. Dejan Radić je emociju i poruku koju pesma nosi znalački pretočio u intiman spot. Pravo je vreme za baladu posle niza brzih pesama, ali spremam još bržih, idealnih za đuskanje. Spremili smo i brži remiks ove pesme koji ću uskoro objaviti.“ Izjavila je zadovoljna Saška i dodala: „ Ova pesma ide pod pseudonimom YANX, skratili smo ime jer su se moje poslednje pesme „Sori not sori“ i „Ali, ali“ zavrtele i u Japanu pa im je lakše da mi tako izgovaraju ime.“

Povezana vest:  Omaž Tupak Šakuru na festivalu 'Koačela''

PHOTO: Dejan Radić