Logitech G, Logitechov brend i vodeći inovator gejming tehnologije i opreme je predstavio G333, svoj revolucionarni model gejming slušalica koji do sada niste imali priliku da vidite kod ovog proizvođača. Za razliku od velikih modela koji u potpunosti prekrivaju vaše uši, G333 će vam obezbediti daleko elegantnije i kompaktnije iskustvo, bez gubitka vrhunskog audio kvaliteta koji Logitech inače pruža.

Besprekoran kvalitet zvuka G333 slušalica obezbeđuju dupli drajveri u svakoj slušalici pojedinačno, s tim što je jedan par drajvera zadužen za reprodukciju srednjih i visokih tonova, dok je drugi zadužen za bas. Ova konfiguracija će obogatiti vaše gejming iskustvo, i omogućiti vam da se fokusirate na najsitnije detalje u igri. Pored vaših gejming sesija, G333 je savršen i za slušanje muzike i obavljanje telefonskih razgovora.

Povezana vest:  Prvo takmičenje u programiranju i robotici za decu

G333 dolaze i sa kvalitetnim mikrofonom, koji pruža jasnu komunikaciju sa vašim prijateljima i saigračima u vašim napetim mečevima. Mikrofon poseduje i mogućnost finog podešavanja jačine zvuka, kao i dodatno dugme kojim možete prebaciti pesmu bez potrebe da posegnete za telefonom.

G333 slušalice su takođe izuzetno fleksibilne. Povežite se na vaš PC, mobilni telefon, Xbox, PlayStation, Nintendo i druge uređaje preko standardnog 3.5 mm priključka ili USB-C adaptera.

Povezana vest:  LG ThinQ uređaji sa veštačkom inteligencijom osvojili brojne EISA nagrade

Kao i svi Logitech modeli, i G333 slušalice poseduju vrhunski strukturni kvalitet i pružaju maksimalan komfor pri korišćenju. Izrađene od aluminijuma, G333 dolaze sa fleksibilnim pljosnatim kablom, kao i elegantnom torbicom za nošenje.

Logitech G je pri izlasku isporučio tri G333 varijante, koje će vam dati priliku da ispoljite svoj lični stil – crnu, belu i ljubičastu. Svaka pojedinačno poseduje i različite gumene vrhove koje možete menjati – kod crnih su jarko plavi, kod belih svetlije plavi, dok su kod ljubičastih vrhovi žuti.

Povezana vest:  Kaspersky Lab se pridružuje „Enterprise Ethereum” alijansi

Cena

Logitech G333 se prodaje po ceni od 7.499 RSD.