HONOR Band 6 možda izgleda kao uređaj za praćenje fitnes aktivnosti, ali zahvaljujući velikom ekranu, on donosi i brojne funkcije koje su do sada prvenstveno bile dostupne na znatno skupljim pametnim satovima.

Ono što je jedna od najvećih odlika ove pametne narukvice jeste suptilan dizajn koji se uklapa u sve odevne i životne kombinacije i situacije.

Plastično kućište poseduje 1.47-inčni displej u boji i jedno dugme sa desne strane i ono što prvo upada u oči jeste to koliko je lagan, i samim tim neće predstavljati opterećenje na zglobu prilikom vežbanja ili bilo koje druge aktivnosti, za razliku od znaton nezgrapnijih metalnih satova.

Ipak, fokus je i dalje na fitnesu.

HONOR Band 6 udi 10 različitih modova za vežbanje, uključujući trčanje, hodanje, vožnju biciklom, veslanje. Narukvica automatski detektuje tip treninga, a može ga aktivirati i ručno za jako kratko vreme.

Povezana vest:  Komapnija Kaspersky Lab dobitnica nagrade SC Magazina 2013 Excellence Award za najbolja SME bezbednosna rešenja

Po završetku treninga, narukvica prikazuje pregršt detalja i infromacija koji vam mogu biti od velike koristi, kao što su razdaljina, brzina, tempo i broj otkucaja srca.

Pored standardnih fitnes merenja, HONOR Band 6 meri i nivo kiseonika u krvi (SPO2) i nivoe stresa. U slučaju da rezultati pokazuju da ste pod stresom, usled vežbanja ili na poslu, možete da izaberete vežbe disanja kako biste smanjili napetost i nervozu.

Brojni podaci koje sat beleži i prikazuje nisu pogubni po bateriju, pa tako HONOR Band 6 nakon jednog punjenja može da izdrži 14 dana standardnog korišćenja. Ako tome dodamo plastično kućište, silikonsku narukvicu i 5ATM otpornost na vodu (otporan na potapanje u vodu do 50 metara dubine u trajanju od 10 minuta), ova fitnes narukvica je dovoljno otporna da izdrži godine i godine korišćenja.

Povezana vest:  Kompanija HONOR pruža savete za održavanje optimalnog stanja baterije na pametnom telefonu

Za razliku od pametnih satova koji nude pergršt nepotrebnih funkcija i infromacija, HONOR Band 6 je vrlo lak za korišćenje, ali u svoje kućište integriše atraktivan ekran u boji i veoma upotrebljivu funkcionalnost pametnog sata.

Ako volite da provodite vreme u sportskim aktivnostima i pratite važne parametre u vezi sa svojim zdravljem, ali niste ljubitelj glomaznih pametnih satova, HONOR Band 6 je elegantno rešenje koje će vas pratiti tokom treninga, ali i van njega.

Dostupan je u tri boje, Meteorite Black, Sandstone Grey i Coral Pink, a u periodu od 23. aprila do 5. maja u ovlašćenim maloprodajama, Tehnomanija, Win Win, Gigatron i Tehnomedia, možete ga pronaći po ceni od 5.990 dinara.

O HONOR-u

Povezana vest:  Serija Canon EOS-1 slavi 25. godišnjicu

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevnicu.

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/HonorSrbija/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr

https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured