Moderno vreme i urbani svet u kojem živimo učinio je da svako od nas ne može da zamisli dan bez interneta. Zapravo, ne samo bez interneta, već brze, stabilne veze putem koje možemo obavljati kako poslovne zadatke, tako i uživati u omiljenim filmovima, seriji ili muzici. Zbog toga, Huawei je odlučio da sve ljubitelje brenda obraduje specijalnom ponudom, koja će važiti tokom maja meseca. U okviru ove ponude, neki od najmoćnijih Huawei rutera, biće dostupni po cenama sniženim i do 33%.

Važnost brzog interneta iz dana u dan sve je veća. Međutim, takođe je važno da bude i lako prenosiv, kompaktan i vizuelno nenametljiv. Svi ovi faktori utiču na kvalitetno korisničko iskustvo tokom korišćenja interneta na bilo kojem mestu u bilo koje vreme. Upravo zbog toga, kompanija Huawei predstavlja čak četiri modela WiFi rutera, koji će od 1. maja biti deo specijalne ponude:

  • Huawei AX3 Dual-Core – Moćni ruter koji poseduje Wi-Fi 6 Plus tehnologiju, biće snižen sa 14,999 dinara na 9,999 dinara. Kupovinom ovog modela tokom trajanja specijalne ponude, korisnici ostvaruju popust od čak 33%.
  • Huawei AX3 Quad-Core – Prilikom promotivnog perioda, unapređeni ruter koji takođe poseduje Wi-Fi 6 Plus i idealan je za gejming, biće snižen sa 19,999 dinara na 13,999 dinara. Ušteda koju možete ostvariti prilikom kupovine iznosi 30%.
  • Huawei WS5200 – Zahvaljujući precizno raspoređenim antenama, ovaj ruter omogućava odličnu frekvenciju interneta i osigurava brz protok u slučaju udaljenosti od samog rutera. Huawei WS5200 biće snižen sa 7,999 dinara na 5,999 dinara, pri čemu se ostvaruje ušteda od 25%.
  • Huawei WS318n – Brz i stabilan internet koji omogućava ovaj ruter, dodatno se može i nadograditi uz specijalnu opciju Link +, koja omogućava povezivanje i sa drugim ruterom i sinhronizaciju postavki kako bi se dodatno produžila jačina signala i pokrivenost. Tokom specijalne ponude kupci mogu ostvariti popust od 20%, jer će WS318n biti snižen sa 2,499 dinara na 1,999 dinara.
Povezana vest:  Počinje tradicionalni PES turnir u Delta Cityju

Istražite specijalnu Huawei ponudu i omogućite sebi uživanje u brzom internetu u svakom trenutku, gde god se našli!