Canon Europe je nedavno predstavio novu liniju jednostavnih i pristupačnih grafičkih rešenja u okviru svog konkurentnog portfolija multifunkcijskih uređaja za štampanje povezanih na cloud. Canon i-Sensys X serija je nova linija kompaktnih pametnih uređaja namenjenih malim odeljenjima malih i velikih kompanija ili samozaposlenim osobama (advokati, finansijski savetnici, konsultanti, knjigovođe). Dizajniran je da podrži sve njihove potrebe za štampanjem, digitalnom transformacijom i bezbednošću.

Povezana vest:  Sony predstavlja najnovije aktivnosti i nove proizvode na sajmu CES2019

Produktivnost i saradnja izvan kancelarije

Canon i-Sensys X serija novi je dodatak kontinuiranom pristupu kompanije Canon osnaživanju modernih hibridnih kancelarija pomoću rešenja koja pomažu firmama da postanu produktivnije. Zaposleni danas moraju da rade produktivno, da sarađuju i da osiguraju bezbedno rukovanje dokumentima sa bilo kog mesta. Bilo u kancelariji, kod kuće ili u deljenom radnom prostoru, i-Sensys X serija napravljena je da radi upravo to.

Povezana vest:  Nokia predstavlja ‘Touch and Type’ dizajn sa najnovijim modelom Nokia X3

Novi kompaktni multifunkcijski uređaji deo su nedavno lansiranih hibridnih rešenja za radni prostor (Hybrid Workspace Solutions), što je ponuda prilagođenih upravljanih usluga štampe i dokumenata koja omogućavaju objedinjene procese rada između centralne kancelarije i udaljenih kancelarija. Unutar hibridnog radnog prostora firme mogu da sruše barijere između timova i da povećaju otpornost i kontinuitet poslovanja, kao i da pruže zaposlenima bolji odnos između poslovnog i privatnog života omogućavanjem neometane komunikacije i saradnje u okviru distribuiranog radnog prostora.

Povezana vest:  LG OLED IZLOŽBA NA NEDELJI DIZAJNA U MILANU

Više informacija je dostupno ovde: https://www.canon.rs/business-printers-and-faxes/i-sensys-x-c1127i-series/