Nova Trust GXT 863 Mazz Mehanička tastatura je opremljena sa munjevito brzim mehaničkim scičevima koji traju i do 50 miliona klikova.

Kako su igre sve brže i brže sa svakim novim dodatkom, vaša oprema mora da bude usklađena sa time. Sa GXT 863 Mazz, Trust predstavlja mehaničku gejmersku tastaturu koja će dugo trajati, koja ima brzi odziv i osvetljenje u duginim bojama.

Zahvaljujući mehaničkim Outemu RED switch-evima, Trust GXT 863 Mazz je neverovatno brza. Pritisak se registruje gotovo odmah i tera vas na akciju i pre nogo ste shvatili da ste kliknuli na taster.  Bogata je i karakteristikama. Uz anti-ghosting, odvojeni  gaming mode će vam pomoći da ostanete fokusirani na vašu igru uz mnoštvo raznobojnih opcija koje će zavisiti od vašeg stila i izbora, ovo je gejming u svom najboljem izdanju.

Povezana vest:  Deseti Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike, ovog vikenda u Beogradu

Mehanički Outemu RED Switch-evi

Mazz je tastatura opremljena sa mehaničkim Outemu RED prekidačima koji traju do 50 miliona klikova. Sa silom okidača od 50G i tačkom aktiviranja od samo 2 mm, ovo je jedna brza tastatura.

Gaming Mode: On

Omogućavanjem režima igranja, Windovs taster je onemogućen. Ostanite u igri i budite skoncentrisani. Uz Anti-ghosting N-key svaki klik je važan.

Povezana vest:  Turkiš Erlajnz naručio 13 novih Erbasovih aviona

Vaš identitet

Šareno pozadinsko osvetljenje pomoći će vam da se istaknete u bilo kojoj situaciji. Podesite osvetljenost i odaberite između 14 različitih režima osvetljenja, uključujući dugine talase, kako biste ovu gejming tastaturu zaista učinili svojom.

Ostanite u igri

Trust GXT 863 Mazz je dizajnirana da vam pruži prednost u bilo kojoj situaciji. Njena brzina, pouzdanost i živopisnost, čine ovu tastaturu izvrsnom za bilo kog igrača koji ne želi da ga oprema sputava.

Trust predstavlja ovu entry level mehaničku tastaturu za početnike sa namerom da ojača svoj asortiman gejming tastatura. Kombinacija cene i konkurentnih karakteristika poput crvenih prekidača Outemu zanimljiva je prilika za PC igrače koji žele da zamene membransku (gejming) tastaturu kako bi nadogradili svoju postavku.

Povezana vest:  20th Century Fox, Panasonic i Samsung za uživanje u televizijskim sadržajima uz HDR10+ tehnologiju

Trust Gaming – Podeli zabavu

Trust Gaming ima misiju da podeli sa svima zabavu igranja. Nudimo širok spektar proizvoda za podršku svim vrstama igrača. Ovde ćete pronaći pravu opremu koja će zadovoljiti svaki stil, ambicije i budžet, pomažući svima da izvuku maksimum iz svake igre.

Naša porodica ljubitelja igara sve je veća i na čelu su naši ambasadori koji inspirišu druge na igru. Oživljavamo igre i igrače zajedno.