Nesvakidašnjom vodenom projekcijom na Adi Ciganliji, kompanija Samsung najavila je period velikih popusta na svoje najnovije uređaje. Popuste je moguće ostvariti isključivo kupovinom uređaja u specijalno dizajniranoj Experience zoni, koja će do 13. juna biti postavljena na Adi.

Pored zanimljivih aktivacija i umetničkih instalacija raspoređenih u tri sekcije, od kojih je svaka posvećena jednoj seriji Samsung telefona – Galaxy A, Galaxy S i Galaxy Z, posetioci koji kupe uređaje u Experience zoni, dobiće poklon u vidu majice ili maske za mobilni telefon, koje je dizajnirao naš poznati dizajner i ovogodišnji Samsung ambasador Slavimir Stojanović Futro.[1]

Povezana vest:  VELIKI POPUST NA SVE TELEFONE U TELENORU U POSLEDNJOJ NEDELJI DECEMBRA

Nakon prolaska kroz sve tri zone i isprobavanja mogućnosti različitih Galaxy serija telefona, posetioci će imati priliku za predah i laganu rekreaciju u specijalno osmišljenoj WIZDOME wellness zen zoni, posvećenoj Galaxy Watch pametnim satovima. Ostavljanjem identifikacionog dokumenta ili depozita, korisnici mogu da isprobaju efikasnost novog Galaxy Watch Active3 na dva sata, tokom šetnje, trčanja ili vožnje bicikla na Adi Ciganliji.

„Kao i svake godine, Samsung je i ovog puta pripremio za svoje korisnike sjajne popuste i pogodnosti. Međutim, meni lično je ovaj mali događaj najbitniji do sada, jer je prvi koji smo organizovali posle dugog perioda izolacije, onlajn promocija i predstavljanja novih uređaja. Iako pandemija nije u potpunosti za nama, ovo je dobar početak i znak povratka normalnom životu”, rekla je Jelena Katić, menadžerka za odnose s javnošću i društveno odgovorno poslovanje u kompaniji Samsung Electronics Adriatics i pozvala sve korisnike da iskoriste promociju dok traje, te dođu na Adu i isprobaju najnovije Samsung uređaje.

Povezana vest:  Stigao novi Samsung Galaxy Note 3 u mt:s

Posle 13. juna, ovaj mali Samsung karavan seli se u Savamalu, u blizini Beograda na vodi, gde će ostati do 27. juna, uz nove aktivacije i zanimljivosti.

Tokom ovog promotivnog perioda, korisnici će moći da ostvare popust od 15 odsto na kupovinu Galaxy A52 telefona i uživaju u glavnoj kameri od 64 MP ultravisoke rezolucije, koja pravi oštre i jasne fotografije tokom čitavog dana. Isti popust obračunava se i na pametne satove kupljene u Samsung Experience zonama.

Povezana vest:  Ko je AI?

Takođe, i dalje je u toku i akcija gde, kupovinom jednog od flegšip telefona iz Samsung Galaxy S21 serije, korisnici dobijaju poklon u vidu novog Galaxy A02s pametnog telefona. Za više informacija posetite: https://www.samsung.com/rs/offer/double-reason-to-smile.

[1] Kupci uređaja iz Galaxy Z serije na poklon dobijaju majicu, dok kupci uređaja iz Galaxy A i S serija dobijaju masku za mobilni telefon.