Kompanija Samsung Electronics predstavila je novi model svog poslovnog višestrukog ekrana The Wall na globalnom nivou. S novom AI tehnologijom procesuiranja prikaza, većom brzinom osvežavanja ekrana od 120 Hz i svestranim mogućnostima za postavljanje unutar prostora i enterijera, ovogodišnji The Wall ponovno definiše tehnologiju prikaza dajući kompanijama neograničenu fleksibilnost za prikazivanje sadržaja.

„Samsung je posvećen stvaranju najinovativnijih ekrana za poslovne korisnike, pogotovo za one koji se bave izradom videozapisa i vođenjem brendova. Novi 2021 The Wall naš je najnapredniji i najsvestraniji ekran do sada, pružajući kompanijama potpunu kontrolu u stvaranju vlastitog poslovnog ambijenta“, izjavio je Hyesung Ha, viši potpredsednik Sektora za vizuelno poslovanje, Samsung Electronics.

Novi The Wall dolazi s inovativnim Micro AI procesorom koji analizira i optimizuje svaki kadar videozapisa kako bi se omogućila najveća moguća kvaliteta prikaza. S mogućnošću korišćenja do 16 različitih modela neuronskih mreža, od kojih je svaki osposobljen za AI nadogradnju i Deep Learning tehnologiju, Micro AI procesor može optimizovati kvalitet slike do 8K rezolucije gde povećava kontrast i otklanja smetnje.

Povezana vest:  Besplatna ugradnja Samsung klima uređaja

Black Seal tehnologija na The Wallu pokriva ekran na ujednačen način, stvarajući savršeno platno za prikaz čištijih nivoa crne boje s pojačanom dubinom, pružajući neusporediv kontrast i besprekorne detalje. S maksimalnom svetlinom od 1600 nita, The Wall pruža kristalno jasan prikaz koji se ističe čak i u svetlim prostornim okruženjima. Tehnologija Ultra Chroma stvara uže talasne dužine koje generišu boje u RGB spektru koje su dvostruko jasnije i preciznije od konvencionalnih LED dioda. Svaka LED dioda sada je do 40% manja, čime se povećava čisto crni razmak između piksela za poboljšanu ujednačenost boja i veći kontrast slike.

Povezana vest:  Direktor FBI upozorava: Prekrijte vebkameru na kompjuteru

Ovogodišnji model lakše je postaviti unutar prostora zahvaljujući novim bežičnim priključcima i sveukupni dizajn bez okvira, što rezultira upola manjom dubinom kućišta. Koristeći se modularnom tehnologijom, The Wall može se instalirati u različitim položajima, uključujući konkavni, konveksni, viseći, nagnuti i L-tip. Osim toga, korisnici trebaju prilagoditi ekran samo jednom po kućištu s Factory Seam Adjustment tehnologijom, čime se štedi na vremenu.

Model iz 2021. godine pruža najdetaljniju sliku do sada s prvom 8K rezolucijom u industriji, brzinom osvežavanja od 120Hz i jednostavnom 8K reprodukcijom sadržaja. The Wall se može konfigurisati vodoravno za rezoluciju do 16K s rasporedom od 15.360 x 2.160 piksela, gde njegov veliki ekran meri preko 1.000 inča, čineći ga velikim platnom za prikazivanje sadržaja.

Povezana vest:  Damir Nezirović pobednik „NBA 2K15" gejming turnira u Delta City

The Wall dolazi s Micro HDR i Micro Motion karakteristikama koje sadrže 20-bitnu mogućnost procesuiranja za pružanje stalne kvalitete slike za neometan prikaz sadržaja, bez obzira na lokaciju. Ekran takođe uključuje četiri picture-to-picture ekrana (PBP), omogućujući četiri različita izvora sadržaja, koji se mogu istovremeno prikazivati u 4K rezoluciji.

Sve karakteristike The Walla isporučuju se s najvećom nivoom bezbednosti. TÜV Rheinland je The Wall-u dodelio sertifikat prilagodljivosti oku i minimalizaciju emisije plavog svetla, dok sertifikat EMC klase B minimalizuje elektromagnetske talase za sigurno korišćenje uređaja, ne samo unutar poslovnih prostora, nego i u udobnosti vašeg doma.

Samsung 2021 The Wall dostupan je sada na odabranim tržištima širom sveta. Za više informacija posetite:

https://www.samsung.com/rs/business/smart-led-signage/b2b-led-signage-iw008j/lh008iwjmwsxu/