Vodeća globalna agencija za analizu tržišnih podataka, Međunarodna korporacija za podatke (IDC), objavila je tromesečnu analizu tržišta pametnih telefona u Kini. Prema najnovijim podacima, vivo, vodeći globalni proizvođač pametnih telefona, postao je najprodavaniji brend za drugi kvartal 2021. godine sa isporukom od 18,6 miliona pametnih telefona. Zauzimajući oko 23,5 odsto tržišta brend vivo je prvi izbor kineskih kupaca.

Povezana vest:  Twitter ima 100 miliona korisnika

Nedavni izveštaj Međunarodne korporacije za podatke (IDC) otkrio je da je 78,1 miliona jedinica pametnih telefona isporučeno na kinesko tržište, što je zbirna cifra svih pametnih telefona od strane kompanija u polugodišnjoj isporuci.

Ovo je još jedan dokaz da se vivo drži ispravne filozofije – raditi pravu stvar na pravi način.

Povezana vest:  Canon predstavlja belu verziju EOS-a 100D i objektiva EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

vivo je evropsko putovanje započeo u oktobru prošle godine, sa izuzetnim povratnim informacijama i pozitivnim utiscima od poslovnih partnera i korisnika. Od njihovog prvog koraka i ulaska na međunarodno tržište 2014. godine, vivo je posvećen stvaranju novog kvalitetnog iskustva za njihove korisnike. Od juna meseca ove godine, vivo je prisutan i u Srbiji. Njihove pametne telefone možete pronaći u Gigatron i Tehnomanija radnjama, dok su od avgusta meseca dostupni i u sklopu mts paketa. vivo će se truditi da konstantnim inovacijama ostane sinonim za najbolje pametne telefone današnjice.

Povezana vest:  Kaspersky Lab slavi 15 godina istraživanja i zaštite sveta od sajber kriminala

O novostima u kompaniji vivo možete saznati na vivo.com/rs