Kompanija Huawei kreirala je aplikaciju koja na jednom mestu prikuplja sve informacije o Huawei uređajima, omogućavajući korisnicima brz i lak pristup Huawei online prodavnici, servisu, informacijama o članstvu ili zajednici. Zahvaljujući aplikaciji MyHuawei, korisnici mogu uštedeti vreme i lako i brzo dobiti potrebne informacije.

Sveobuhvatne mogućnosti MyHuawei aplikacije

Snaga Huawei ekosistema ogleda se u povezanosti njegovih uređaja i konstantnim inovacijama usmerenim na unapređenje korisničkog iskustva. Stoga je kompanija razvila MyHuawei – aplikaciju koja na jednom mestu prikuplja informacije na vašim Huawei uređajima, omogućujući brz i lak pristup informacijama.

Kada je otvorite, najpre će vam se prikazati naslovna strana sa najnovijim vestima i aktivnostima kompanije Huawei. U odeljku „Zajednica“ sa drugim ljubiteljima brenda možete razgovarati o proizvodima, aplikacijama, funkcijama i svim drugim relevantnim pitanjima.  U samoj aplikaciji postoji i posebna stranica za podršku, sa svim informacijama o uređaju, uslugama, pogodnostima, pametnom dijagnostikom i mnogim drugim sadržajima. Aplikacija ima i sekciju „Ja“ u okviru koje se prikupljaju i čuvaju informacije korisnika. Sve što vam je potrebno vam je na dohvat ruke, u okviru jedne aplikacije. MyHuawei donosi brojne benefite zahvaljujući kojima su korisnici uvek u toku sa svim novostima.

Povezana vest:  Philips inovacijama dopunjuje asortiman

Iskoristite specijalne ponude

Sve korisnike u njihovoj MyHuawei app čekaju i posebne ponude. Na početnoj stranici nalaze se promo kodovi zahvaljujući kojima ćete ostvariti specijalni popust. Potrebno je da zapamtite vaš promo kod i klikom na fotografiju sa naslovne strane odete u Huawei online prodavnicu, gde ćete uneti vaš kod.

Tokom kupovine možete nabaviti:

Povezana vest:  Canon još jednom dokazao nadmoć u rešenjima za štampu osvojivši osam BLI nagrada

·         Huawei P40 lite za 24.999 dinara

·         Huawei MateBook X za 134.999 dinara

·         Huawei MatePad Pro + olovka + tastatura za 76.999 dinara

·         Huawei Router AX3 Dual za 7.999 dinara

·         Huawei Ruter AX3 Quad za 10.499 dinara

·         Huawei Band 6 za 5.499 dinara

·         Huawei miš AF30 za 2.999 dinara

Specijalna ponuda važi do 30.09.2021. ili do isteka zaliha, a jedna od dodatnih pogodnosti MyHuawei aplikacije jeste što ćete putem nje biti informisani o budućim ponudama na huaweishop.rs, kao i o posebnim ponudama za servis. Korisnicima je olakšano i praćenje Huawei Foruma, obzirom da njegovim sadržajima mogu pristupiti i preko MyHuawei aplikacije.

Povezana vest:  Canon novim XF705 kamkorderom donosi revoluciju u oblasti emitovanja

 MyHuawei na vašem uređaju – Započnite svoje unapređeno Huawei putovanje

MyHuawei App već ima više od trista hiljada korisnika u Srbiji, a da biste im se pridružili, potrebno je da izvršite nadogradnju sa postojećeg Support App-a na MyHuawei u AppGallery.

Najjednostavniji način da to učinite jeste da skenirate QR kod radi lakšeg preuzimanja aplikacije.