Kompanija HONOR korisnicima širom sveta uskoro će predstaviti nove uređaje, koji su na tržištu Kine već zabeležili veliki uspeh, a ono što će mnogi zanimati je da će smart telefoni doći sa Google servisima.

Informacija koja će obradovati korisnike HONOR smart telefona u Srbiji i širom sveta je da će Google Mobile Services (GMS) uskoro stići na kompanijine telefone. Prvi naredni uređaj koji će imati GMS podršku biće HONOR 50.

Povezana vest:  Uspostavljena redovna mrežna pokrivenost

„Sa radošću mogu da najavim da će korisnici i u Srbiji uskoro biti u prilici da se uvere u kvalitet naših najnovijih smartfona i da će imati Google servise. Dodatno, i ostale nove uređaje koje lansiramo na globalnom nivou ćemo ponuditi i ovdašnjim korisnicima koji cene kvalitet”, rekao je Bruce Huang, prvi generalni menadžer za HONOR Srbija, Hrvatska i Slovenija.

Povezana vest:  Produžen promotivni period za korišćenje UNIFI mreže

HONOR, nedugo nakon što je postao nezavisna kompanija, zauzeo je značajan udeo na tržištu u Kini dospevši na treće mesto na domaćem tržištu gledajući prodaju pametnih telefona, čemu je umnogome doprineo model HONOR 50. Kompanija, koja sada posluje nezavisno od Huawei-ja, u julu je prodala čak 4 miliona smartfona, nadmašivši Xiaomi (3,9 miliona uređaja) i Apple (3 miliona).

Povezana vest:  Samsung najavio Galaxy A

Imajući u vidu rezultate koje je HONOR ostvario u Kini, trijumfalni povratak na srpsko, ali i globalno tržište je izvestan i nagoveštava svetlu budućnost kompanije, pogotovo zbog novih uređaja koji nas očekuju u narednom periodu.