Canon Europe predstavio je Zoemini S2, najnoviji dodatak sektoru instant štampanja iz fotoaparata namenjen onima koji žele da snimaju, prilagode i odštampaju u pokretu. Kao evolucija u odnosu na prethodnika Zoemini S, ovaj inovativni 2-u-1 dizajn omogućava korisnicima da dodaju okvire i filtere, biraju između režima snimanja i da sačuvaju omiljene snimke za kasnije štampanje – sve na jednom uređaju. Dostupan u bojama Dark Teal (tamna plavo-zelena), Pearl White (biserno bela) i Rose Gold (roze-zlatna), Zoemini S2 ostaje lagan i kompaktan, zbog čega je lako svakodnevno ga nositi.

Pokrenite svoju kreativnost uz aplikaciju Canon Mini Print

Savršen za kreativne umove, stvaraoce sadržaja i ljubitelje rukotvorina, Zoemini S2 se povezuje na aplikaciju Canon Mini Print preko Bluetooth veze kako biste napravili zabavne kreacije, od kolaža i kružnih ispisa, do dodavanja teksta i štampanja predefinisanih ili prilagođenih nalepnica. Ručno nacrtani potpisi i simboli mogu da se uslikaju na mobilnom uređaju, da se urede u aplikaciji i da se zatim odštampaju pomoću modela Zoemini S2, što je savršeno za pravljenje spomenara ili magazina. Perfekcionisti mogu da doteruju poze i da se uvere da su prijatelji i porodica svi u kadru pre štampanja, tako što će proveriti prikaz uživo pomoću aplikacije Canon Mini Print.

Povezana vest:  Snalaženje u hibridnom radnom okruženju – kako firme mogu da ostanu bezbedne?

Snimajte, odštampajte, odlepite i zalepite pomoću 2-u-1 funkcionalnosti

Kreativne funkcije modela Zoemini S2 unapređene su zahvaljujući njegovoj 2-u-1 funkcionalnosti, koja korisnicima omogućava da snimaju, prilagođavaju i štampaju u pokretu. Moguće je snimiti elegantne selfije pomoću ugrađenog ogledala i prstenastog osvetljenja, dok novi tasteri Effects i Frames dodaju filtere i okvire u retro stilu. Radi optimalnog snimanja, korisnici mogu da se prebacuju između režima za snimanje portreta, za snimanje napolju ili snimanje selfija pomoću gornjeg kliznog dugmeta, a zatim mogu da štampaju u različitim formatima na do 10 listova Zink™ foto papira sa lepljivom pozadinom, kako bi personalizovali sve što zamisle, od laptopa do zidova spavaće sobe ili dnevnika.

Povezana vest:  Ekskluzivni poklon paketi za korisnike Samsung Galaxy S6 i S6 edge

Nosite ga svuda sa sobom, zahvaljujući kompaktnom dizajnu

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i težini od svega 188 g, Zoemini S2 savršen je džepni fotoaparat i šik saputnik na odmoru. Ako korisnici zaborave da dopune ležište za papir pre nego što pođu na avanturu, oni i dalje mogu da fotografišu i da čuvaju slike na MicroSD karticu radi kasnijeg štampanja, a informacija o vremenu automatski se dodaje kada se sinhronizuje sa pametnim telefonom. Niz za štampu je takođe sada proširen u odnosu na prethodnika, što smanjuje čekanje između snimanja slika i potrebu za čestim dopunjavanjem papira, dok baterija može da traje do 25 štampanja fotografija – što je savršeno za stvaranje uspomena u pokretu.

Zoemini S2 ključne karakteristike:

 • Podržane opcije živopisnih i retro filtera kao i crno-belo
 • Automatski balans bele boje i podešavanje ekspozicije
 • Podržano štampanje bez okvira i sa belim okvirom
 • Pored pravougaonog, podržano je i kružno štampanje korišćenjem Zink™ ZP-Circle foto papira
 • Bluetooth 5.0 kompatibilan
Povezana vest:  Samsung predstavlja format za titlovanje sadržaja za osobe oštećenog sluha

Specifikacije proizvoda:

 • Izvor napajanja – Punjiva litijum-polimer baterija (700 mAh)
 • Veličina ekrana – nedostupno
 • Boje tela – Rose Gold (roze-zlatna) / Pearl White (biserno bela) / Dark Teal (tamna plavo-zelena)
 • Veličina kućišta (Š x V x D) – 121 x 80,3 x 22,4 mm
 • Težina – 188 g

O aplikaciji Canon Mini Print

 • Zahteva da mobilni uređaj bude povezan na Canon Instant Camera Printer putem tehnologije Bluetooth i Canon Mini Print aplikacije, koja je besplatno dostupna na App Store i na Google Play
 • Kompatibilni OS: iOS 9.0 ili noviji, Android 4.4 ili noviji
 • Podržani jezici: Engleski, nemački, francuski, španski, italijanski, arapski, portugalski, holandski, norveški, danski, finski, švedski, estonski, letonski, litvanski, grčki, češki, mađarski, poljski, slovački, turski, slovenački, rumunski, bugarski, hrvatski, ruski, kirgiski, kazahstanski, jermenski, ukrajinski, hebrejski

Saznajte više o modelu Zoemini S2 ovde: https://www.canon.rs/cameras/zoemini-s2/