Prepoznajući potrebu za pristupačnom 4K UHD web kamerom za strimovanje i rad od kuće, Trust je predstavio Tezu, kameru sa boljom percepcijom dubine, slikom veće definicije i živim bojama.

Čini se da će sve više ljudi redovno raditi od kuće nakon COVID-a. Trust stoga proširuje svoj asortiman web kamera modelom Teza, naprednom 4K Ultra HD web kamerom sa vidnim poljem od 74° dijagonale i dva integrisana mikrofona.

Njena 4K UHD rezolucija (3840k2160) snima video zapise visoke definicije živih boja sa 30 kadrova u sekundi i sa boljom percepcijom dubine. Ugrađeni dvostruki stereo mikrofon snima zvuk visokog kvaliteta, hvatajući kristalno jasan zvuk iz više pravaca.

Povezana vest:  Novi Canon štampač PIXMA TS7450 serije - svestrani kućni štampač za rad i igru

Teza takođe nudi potpuni autofokus, kao i balans belog i kompenzaciju pozadine, za najbolji mogući kvalitet slike. A njen plug and play dizajn sa USB konekcijama olakšava podešavanje.

Teza web kamera dolazi sa stativom za savršeno postavljanje na radnu površinu. Blenda za privatnost koja se može pričvrstiti pruža sigurnost tako što osigurava da uvek imate kontrolu nad onim što je vidljivo.

Povezana vest:  LG Electronics upotpunio svoj 3D ekosistem

Osnovne karakteristike

  • Kristalno jasni video pozivi u 4K Ultra HD rezoluciji sa 30 frejmova u sekundi
  • Vidno polje dijagonale 74° i autofocus pomoću kojeg ste vi u centru pažnje
  • Automatski balans beline I kompenzacija pozadinskog svetla za najbolji mogući kvalitet slike
  • Dva integrisana mikrofona sa dometom do 5 metara
  • Puni dupleks omogućava neprekidan dvosmerni razgovor
  • Povezivanje preko USB-A i USB-C za jednostavnu I brzu konekciju (USB-C adapter je uključen)

Trust Home & Office paleta proizvoda je stvorena sa nemerom da zadovolji sve potrebe za radom kako kod kuće, tako I u kancalariji  (gde god da rešite da radite), I dodaje komfor brzom poslovnom stilu života. Pored kamera, Trust u svojoj ponudi ima I bežične miševe, smart multimedia tastature i postolja za laptopove; I svi ovi proizvodi su stvoreni za vas sa idejom da vam pruže komfornost rada ne samo iz radnog okruženja već I dok sedate na omiljenoj sofi ili u fotelji.

Povezana vest:  Huawei nezaboravnim događajem predstavio nove uređaje i inovacije u svom poslovanju