Od kada su se pojavili, telefoni Huawei Mate serije odišu vrhunskim kvalitetom izrade i luksuznim dizajnom, a pratile su ih najmodernije funkcije, koje do tada nisu viđene na tržištu gedžeta. Kroz kreiranje ovih uređaja, kompanija Huawei širi svoju ponudu premium telefona u skladu sa željama korisnika širom sveta. Tokom niza godina, potrebe su se menjale i napredovale, baš kao i telefoni Huawei Mate serije koji postavljaju standarde inovativnosti.

Tehnologija koja inspiriše

Huawei Mate 10 serija je predstavljena 2017. godine kao serija telefona sa veštačkom inteligencijom i naprednim algoritmima. Huawei Mate 10 Lite je bio najtanji uređaj namenjen mlađoj generaciji, uz čak četiri kamere i ekranom kao jednim od glavnih aduta. Huawei Mate 10 Pro se isticao detaljnim i jasnim fotografijama i odličnim displejom. Naredne godine, predstavljeni su Huawei Mate 20 Lite, prelepe spoljašnosti i sjajne baterije visoke energetske efikasnosti, i Huawei Mate 20 Pro, sa Matrix sistemom kamera i najbržom Wi-Fi konekcijom u svetu.

Povezana vest:  Nove slušalice sa mikrofonom kristalno jasnog zvuka

Pravi predstavnik Huawei Mate serije i inovativnosti koja je karakteriše jeste model Huawei Mate 30 Pro, sa najboljim sistemom kamera sa kružnim kućištem. Imao je prvi veliki ekran koji nema bočne ivice, a njegova baterija i brzi punjač omogućavaju korišćenje do dva dana. Huawei Mate 40 Pro je model koji se izdvajao vrhunskim performansama kamere, kao i brzinom osvežavanja ekrana koja je činila rad na telefonu efikasnim i prijatnim.

Telefon koji će oduševiti ljubitelje Huawei Mate serije

Pošto je Huawei Mate serija uvek bila prva u kreiranju inspirativnih i korisnih rešenja, kao i sinonim za najnovije vodeće telefone na tržištu, ove godine dolaze telefoni koji će obradovati korisnike. Huawei Mate Xs 2 je najnoviji premium telefon ove popularne serije na tržištu, koji ima ekran na preklop i predstavlja budućnost u svetu pametnih telefona. Potpuno drugačiji od ostalih telefona, multifunkcionalnost njegovog ogromnog ekrana je prvo što dolazi do izražaja. Jednostavno se pretvara iz pametnog telefona u tablet, a ujedno je lagan i ultra tanak čime je jednostavan za nošenje. Ikonice i animirane teme sinhonizovano klize po ekranu koji se širi, tako da je korisnicima korišćenje veoma praktično.

Povezana vest:  Samsung predstavio dva nova koncepta u dizajnu televizora

Kreiran tako da bude otporan na padove, Huawei Mate Xs 2 dolazi sa inovativnim sistemom šarki. Sistem kamera je unapređen, uz tri zadnje kamere koje pružaju fleksibilnost pri fotografisanju i prednju kameru koja daje oštar i detaljan prikaz. Realne boje, detalji i praktičan režim za pravljenje portreta je nešto što pruža autentičnost ovom telefonu.

Povezana vest:  Flagship uređaj za obožavaoce mobilne fotografije: vivo X90 Pro od danas dostupan u Srbiji

Rezultat višegodišnjeg iskustva

Ovog septembra, iz kompanije Huawei nam stiže dugo očekivana Mate 50 serija. Predstavljajući vrhunac tehnologije, uređaji Huawei Mate 50 serije su oličenje inovativnosti i odlučnosti ka stvaranju najboljih telefona do sada. Uz ekskluzivni sistem za snimanje, tehnologiju iz oblasti fotografije koja donosi potpuno novo iskustvo, nagrađeno revolucionarno staklo povećane otpornosti na oštećenje pri padu, kao i dobro poznati Space Ring dizajn, Huawei Mate 50 Pro će oduševiti ljubitelje pametnih telefona. Sigurni smo da će najnoviji revolucionarni pametni telefon iz ove serije inspirisati svoje korisnike da napreduju i da će biti prava pomoć u svakom aspektu života.