Koliko god da inovacija igra ključnu ulogu kod pametnih telefona, dizajn je sada podjednako važan, pogotovo od kada je izgled jedan od primarnih faktora koji utiču na kupovinu. Brojni uređaji su uz nas 24 sata dnevno, te nije ni čudo što su postali dodaci koji nam pomažu da izrazimo svoj stil, ukus i ličnost. Obzirom da pametni telefon nosimo svuda sa sobom, postao je važan deo našeg stila.

U svetu industrijskog dizajna pametnih telefona, kompanija Huawei je tokom godina izgradila ime, i ne izgleda kao da će se zaustaviti. Novi Huawei nova 9 nastavlja da izražava posvećenost kompanije Huawei dizajnu, izašavši na tržište sa očaravajućom novom nijansom koja sa razlogom nosi ime zvezdano plava.

Jasno je da se kompanija Huawei drži principa „za početak – lepota”. Samo jednim pogledom na telefon, može se videti da dizajneri nisu samo sklopili delove i dobili drugačiji dizajn – vidi se da je dizajniranje telefona očigledno bilo proces koji je zahtevao veštinu i poznavanje potreba potrošača.

Ultra-tanak dizajn koji osetimo pri svakom rukovanju

Kada su u pitanju telefoni, dizajn je stvar estetike, ali i pogodnosti. Niko ne želi previše glomazan telefon koji ne staje u džep, ili previše neupečatljiv da se ne može pronaći na dnu torbe. Mora biti upadljiv, a opet praktičan i Huawei nova 9 je upravo to. Ovaj telefon je tanak, lagan, i modernog izgleda. Prednja, kao i zadnja strana uređaja blago su zaobljene, što ga čini tanjim i prijatnijim za rukovanje, a ujedno savršenim za impresivno iskustvo gledanja. Ove karakteristike izdvojile su Huawei nova 9 od glomaznijih telefona, koji mogu biti relativno nepraktični, naročito za korisnike koji imaju manje šake. Zahvaljujući njegovom slim dizajnu, težak je samo oko 175g, ali je istovremeno opremljen moćnom kamerom i funkcijom SuperCharge od 66W.

Povezana vest:  Kraj igre: Gejmeri na meti hakerskih napada zbog slabih lozinki

Huawei je pokrio sve faktore kada je u pitanju dizajn, uključujući boju, sa prekrasnom i inspirativnom zvezdano plavom. Mešavina plavih i ljubičastih nijansi nežno se stapaju sa svetlucavim česticama kako bi se stvorio širok spektar boja. Uz svoju zvezdano plavu boju, ovaj uređaj je više od pametnog telefona. On je izraz vašeg stila i lako je zamisliti komplimente koje biste dobili kada biste ga pokazali primera radi na večeri sa prijateljima.

Povezana vest:  Nokia N9 je od danas dostupna u Srbiji

Ono što zvezdano plavi Huawei nova 9 model čini još posebnijim je način na koji Starry Flash AG staklo menja boju pod različitim svetlosnim uslovima. Pri normalnom osvetljenu on odaje utisak telefona klasične elegancije. Međutim, kada se stavi ispred jakog izvora svetlosti, poput reflektora, zadnji deo Huawei nova 9 donosi spektar nesvakidašnjih boja, i zadivljujući šarm koji će privući pažnju svakog posmatrača. Kako god odlučite da ga posmatrate, zvezdano plavi Huawei nova 9 telefon je dodatak koji će se sigurno uklopiti u svaki vaš outfit.

Osim zvezdano plave, Huawei nova 9 takođe dolazi u crnoj boji – tako da bez obzira na to da li ste klasični i elegantni, ili odvažni i dinamični, postoji boja koja će odgovarati vašoj odeći i vašoj ličnosti.

Naravno, važno je zapamtiti da Huawei ne obraća pažnju samo na dizajn kada su pametni telefoni u pitanju. Uz kameru na Huawei nova 9 telefonu, dobijate sve poželjne funkcionalnosti na jednom mestu. Potrošačima su potrebne svestrane kamere koje im omogućavaju da snime različite vrste formata fotografija i videa – selfie, snimke odeće, snimke nastupa uživo, grupne snimke, i panorame. Huawei nova 9 donosi izuzetno iskustvo snimanja i fotografisanja zahvaljujući svom Ultra Vision AI Quad Camera sistemu. Ovaj sistem ima Star Orbit Ring dizajn koji je inspirisan jedinstvenim bojama interstelarnih oblaka i univerzumom.

Povezana vest:  Povratak u normalu: Uprkos naglom porastu u januaru, DDoS napadi u prvom kvartalu 2021. godine su se vratili na brojke pre pandemije

Uređaj ima i ekran sa stopom osvežavanja od 120 Hz, može prikazati 1,07 milijardi boja i podržava P3 raspon boja. Stoga donosi prelepe vizuelne prikaze fotografija i igara, ali i drugih sadržaja. Njegova hardverska unapređenja omogućavaju korisnicima da sa izuzetnom jasnoćom snimaju i pregledaju sadržaj u različitim scenarijima.

Ukoliko tražite pametni telefon koji je upečatljiv, jedinstven, moderan, prepun inovacija i udoban za korišćenje, Huawei nova 9 je verovatno pravi izbor za vas. Pametni telefon je više od telefona, on je vrhunski dodatak, a Huawei sa Huawei nova 9 pametnim telefonom nudi najluksuzniji do sada. Još bolje, to je vrhunski dizajn po ceni od 61.999 dinara.

Za više detalja, posetite web stranicu kompanije Huawei.