HTC Desire HDTelenor bonus kredit uz HTC modele telefona – novogodišnja ponuda produžena do 15. marta

 

HTC Wildfire i HTC Desire HD na šest rata uz Telenor bonus dinare uz „Prenesi plus“ pakete. Tokom produžene novogodišnje ponude postpejd korisnici koji odaberu „Prenesi“ i „Prenesi plus“ pakete dobijaju od 500 do 5000 bonus dinara koje mogu da iskoristite za kupovinu Telenorovih dodatnih usluga (Telenor dodaci). Telenor dodaci omogućavaju korisnicima neograničene razgovore prema jednom broju u Telenor mreži, slanje SMS poruka, Telenor Klik i međunarodne pozive po povlašćenim cenama.

Povezana vest:  Intel i Nokia otvaraju prvu zajedničku laboratoriju

 

Uz HTC Wildfire sa „Prenesi plus 1GB“ paketom korisnik dobija i 5.000 Telenor bonus dinara. Ovu pogodost dobijaju i svi oni koji odaberu i HTC Desire HD uz paket „Prenesi plus 2GB“. Sa ovim paketima neiskorišćeni minuti, SMS poruke i Internet saobraćaj iz prethodnog meseca mogu da se prenesu u naredna tri. Podsećamo da se svi Telefoni u Telenor ponudi mogu kupiti na 6 rata bez kamate.

Povezana vest:  Huawei predstavlja najsnažniji ARM procesor u industriji koji globalnu računarsku moć podiže na novi nivo

 

HTC Desire HD, jedan od najnaprednijih uređaja na svetskom tržištu, pruža mogućnost gledanja i snimanja najkvalitetnijeg video sadržaja uz odgovarajuće ozvučenje. Pogodan je za gledanje filmova, Youtube video sadržaja.

 

HTC Wildfire je namenjen ambicioznim korisnicima koji imaju sa ograničen budžet. Ovaj model omogućava konstantno korišćenje blogova, naloga na Fejsbuku i Tviteru. Prilikom  identifikacije poziva, korisniku se pojavljuje i trenutni Fejsbuk status osobe koja poziva.

Povezana vest:  10 saveta za kreiranje vrhunskih video sadržaja pomoću HONOR Magic5 Pro