NWZ-WH505 LifestyleSlušajte muziku na vaš način

Bilo da ste u šetnji parkom, na putu do škole ili vozite skejtbord sa društvom, sada možete da slušate muziku na svoj način. Novi Walkman® serije WH predstavlja 3-u-1 uređaj, nudeći digitalni plejer, slušalice i zvučnike.
Zahvaljujući modernom dizajnu bez kablova, moći ćete slobodno da se krećete u ritmu melodije. Samo jednim dodirom na ugrađene zvučnike, svoje omiljene numere možete da podelite sa svima u okruženju uz pravi surround doživljaj, ili možete da se u potpunosti opustite uz čist zvuk na slušalicama visokih performansi.
Bez obzira na način na koji koristitite vaš novi Walkman®, sjajan kvalitet zvuka je zagarantovan. Dva nova modela, NWZ-WH505 i NWZ-WH303, omogućavaju vam da jasno čujete svaku notu vaših MP3 pesama, zahvaljujući moćnom drajveru ugrađenom u slušalice. Možete da birate između dinamičnog i naglašenog basa i jasnih i neprekidnih srednjih ili visokih vokala – šta god vam više odgovara.
Kada želite da slušate muziku napolju, a da pritom i dalje čujete šta se dešava oko vas, dovoljno je da vaš Walkman® stavite oko vrata i aktivirate surround zvučnike samo jednim dodirom. Iskusite jedinstveni način slušanja glasne muzike zahvaljujući xLOUD™ i VPT for Speakers tehnologijama.
Uz punjenje koje omogućava slušanje muzike do 20 sati i ugrađenu memoriju od 16GB na modelu WH505, ceo dan ćete moći da uživate u vašim najdražim numerama.* Povezivanjem sa pametnim telefonom ili tabletom, vaš novi Walkman® možete da koristite i kao slušalice.
Walkman® serije WH predstavlja novi koncept uživanja u muzici na način na koji vi odaberete. WH serija objedinjuje godine iskustva na području audio tehnologije i tehnologije za slušalice kompanije Sony, kako bi vam besprekoran zvuk i udobnost prilikom slušanja bili omogućeni gde god krenuli.

Povezana vest:  Ispunite svoj frižider nostalgijom: Samsung i Tetris®, dizajnirali „Samsung Stackers” posude za čuvanje hrane