Kompanija Samsung Electronics objavila je ekskluzivnu vest u svom aktuelnom partnerstvu sa Netflixom – najvećom platformom za gledanje serija i filmova, kako bi najavili izlazak druge sezone hit serije Emily in Paris, u produkciji MTV Entertainment Studios. Serija nominovana za Emmy nagradu, poznata po isticanju kultnog pariskog stila 21. veka, sarađivala je sa kompanijom Samsung kako bi gledaocima prikazali vrhunsku tehnologiju svetske klase.

U prvoj sezoni, predivno okruženje i karakteristični pariski likovi dali su gledaocima uvid u francuski stil i kulturu i tako predstavili neke od pokretačkih snaga koje stoje iza uspeha serije. Ovo ostvarenje stvorila je i podigla globalna glumačka ekipa, uključujući ikonski lik Sylvie Grateau, koju glumi Samsung ambasadorka Philippine Leroy-Beaulieu. Sylvie ima ulogu šefice glavne protagonistkinje Emily i CMO agencije za luksuzni marketing, Savoir. Njen lik izražava pravi stilski autoritet: izvrsna u svom poslu, moćna, zapovedna i šik, a postala je jedan od najpriznatijih i najomiljenijih likova iz debitantske sezone serije Emily in Paris. U drugoj sezoni, kako bi se pobrinula da ostane na vrhu svog ličnog i profesionalnog života, Sylvie je odabrala elegantan i brz Samsung Galaxy Z Flip3 5G kako bi Emily i ostatak agencije držala na nogama.

Povezana vest:  „ViPutnik”, „TV program Srbija” i „SerbianNews“ među najboljim domaćim mobilnim aplikacijama

Međutim, Sylvie nije jedini lik koji ima koristi od glamuroznog Galaxy Z Flip3 5G pametnog telefona. Lansiranjem druge sezone, Samsung i Netflix kroz integrisanu kampanju donose kultni stil i inovativnu tehnologiju obožavaocima serije Emily in Paris; offline oglašavanje, društvene mreže i influensere, kao i TikTok filter koji pruža novi način uživanja u seriji kroz ekran legendarnog Galaxy Z Flip3 5G uređaja. Filter omogućava obožavaocima da „okrenu scenario“ i postanu glavni lik u sopstvenom animiranom posteru Emily in Paris. Zadivljujući Galaxy Z Flip3 5G otvoriće se ispred korisnika, pozicionirajući ih u Pariz ispred kultnog Ajfelovog tornja. Korisnici TikToka* će moći da isprobaju Flip the Script TikTok Effect na pomenutoj platformi od 28. decembra ove godine.

„U kompaniji Samsung se uvek trudimo da budemo na čelu kreativnosti i inovacija. Jako smo uzbuđeni zbog našeg partnerstva sa Netflixom, koje se odnosi na drugu sezonu jedne od njihovih najvećih serija, Emily in Paris, gde jedva čekamo da vidimo Sylvie kako drži legendarni Galaxy Z Flip3 5G, koji se savršeno uklapa u njenu ličnost i karakter. Smatram da smo napravili odličan spoj popularne pariske mode sa pametnim uređajima koji pokreću trendove i zato se posebno radujemo daljem razvoju ovog partnerstva u budućnosti,“ rekao je Benjamin Braun, CMO kompanije Samsung za Evropu.

Povezana vest:  Hakeri koriste DDoS kao paravan za druge kriminalne aktinvosti i napade na kompanije

Najnovija linija premium uređaja kompanije Samsung postavljena je da pomera granice za obožavaoce serije Emily in Paris, pokazujući sposobnosti brenda za kombinovanje stila sa najnovijim inovacijama. Uređaji koji se pojavljuju u seriji su:

  • The Galaxy Z Flip3 5G: Vrhunski i inovativni preklopni mobilni telefon razvijen za one koji prate trendove, kao i multitaskere, koji žele da jednostavno prelaze iz snimanja najboljih selfija, slanja emailova, do gledanja najnovije epizode serije čak i u pokretu.
  • The Galaxy Watch3: Moderan i funkcionalan uređaj koji vam omogućava da pratite sve svoje telesne aktivnosti, pretvarajući svakodnevnu šetnju u blistavu modnu pistu.
  • The Serif: Jedinstvena televizija koja spaja kultni dizajn i zapanjujuću sliku, kako bi svaku seriju ili film transformisala u besprekorno iskustvo gledanja, kao da sami šetate muzejom D’Orsay.
  • The Sero: Revolucionarni The Sero je prvi televizor u svetu čiji dizajn omogućava neprimetno rotiranje između horizontalnog i vertikalnog sadržaja, a sve kako biste sa lakoćom mogli da gledate Netflix i društvene sadržaje na pametnim telefonima.
  • The Bespoke Cube: Kompaktno i višenamensko rešenje frižidera, koje se može jednostavno postaviti bilo gde u domu, a pritom može čuvati sve namirnice – od vina do kozmetike, uz duže održavanje svežine.
  • The Bespoke Fridge Freezer: Elegantno rešenje zamrzivača, koje donosi inovativnu tehnologiju vašem domu.
Povezana vest:  Intelova nagrada za inovacije podstiče mlade preduzetnike

Druga sezona Emily in Paris dostupna je na Netflixu.

Foto: Samsung