Canon danas najavljuje da će 19. januara 2022. u 13:00 časova po srednjeevropskom vremenu (CET) na svojoj stranici na YouTube-u objaviti detalje o novoj kameri iz sistema Cinema EOS.

Sistem Cinema EOS, koji je upravo proslavio svoju desetu godišnjicu, je potpuno integrisano rešenje za profesionalne filmske stvaraoce i videografe. Sistem se sastoji od linija filmskih kamera i objektiva koji se savršeno dopunjuju.

Povezana vest:  EISA 2017 nagrade najbolja potvrda da je Canon lider u svojoj klasi

Gledaoci premijere na YouTube-u među prvima će saznati više o ovoj kameri, koja predstavlja dolazak nove ere za Cinema EOS liniju koja se neprestano razvija kao podrška novoj generaciji inspirativnih kreatora sadržaja.

Događaj će voditi Ram Sarup, profesionalni stručnjak za video sadržaj u Canon Europe, a gledaoci će moći po prvi put da vide ovu inovativnu, novu kameru i imaće priliku da čuju detalje o njenim revolucionarnim karakteristikama.

Povezana vest:  79% stanovnika Srbije veruje da nevidljivi heroji zaslužuju više pažnje tokom praznične sezone, otkriva HONOR istraživanje. Ko su vaši nevidljivi heroji?

Da biste se pridružili premijeri, pretplatite se na Canonov kanal na YouTubeu: www.youtube.com/CanonEurope

Detalji o događaju:

  • DATUM: januar 2022.
  • VREME: 13:00 h po srednjeevropskom vremenu
  • MESTO: YouTube