Na samom početku ove godine Huawei je već pripremio veliko iznenađenje za svoje kupce. U periodu od 27.1. do 9.2. sve ljubitelje tehnologije očekuje popust na renomirane Huawei uređaje MatePad 11 i MateStation S, a za potpun ugođaj tu su dodatni pokloni i promo kodovi.

Kada je u pitanju Huawei, iznenađenjima jednostavno nikad kraja. Tako je i ovoga puta kada Huawei, u periodu od 27. januara do 6. februara, korisnicima na vebsajtu huaweishop.rs nudi još jedan set sjajnih pogodnosti. Sve što je potrebno da uradite jeste da ostavite svoju email adresu i na taj način dobijete  promo kod u vrednosti od 3.000 dinara koji možete iskoristiti od 7. do 20. februara za kupovinu telefona iz P50 serije.

Povezana vest:  Roditeljski nadzor: izigravanje lošeg policajca ne štiti decu od onlajn pretnji?

Posebna ponuda

Svi proizvodi iz Huawei ekosistema poseduju prepoznatljiv kvalitet koji spada u sam vrh svetskog tehnoloških dostignuća, a s vremena na vreme, Huawei svoje korisnike iznenađuje u vidu popusta koji dugo odzvanjaju u ušima. Tako je i ovoga puta.

Iskoristite priliku koja se ne propušta i nabavite neki od renomiranih  Huawei uređaja po sniženim cenama:

  • MatePad 11 + tastatura po ceni od 999 umesto 69.998 dinara (ušteda 12.999 RSD)
  • MateStation S + displej 23.8 po ceni od 999 umesto 93.998 dinara (ušteda 13.999 RSD)

Tablet koji podstiče sva čula

Tablet MatePad 11, zahvaljujući svojim tehničkim i stilskim osobinama, spada u one retke proizvode koji zaista ostavljaju bez daha. Uz svoj prepoznatljiv minimalistički ID dizajn ovaj uređaj redefiniše tehnološku efikasnost u više pravaca. Tu je prilagođeniji, brži vizuelni prikaz sa brzinom osvežavanja od 120 Hz, kao i neverovatan opseg boja DCI-P3 koji ekranu omogućuje zanosnu koloritnost. Četvorokanalni sistem ozvučenja sa četvorostrukim Harman Kardon zvučnicima je više nego siguran garant za prenos i uspostavljanje zvuka savršeno adaptiranog svim prilikama.

Povezana vest:  Canon Holandija učestvuje u realističnoj fotografskoj reprodukciji Noćne straže

Uz pametnu magnetnu tastaturu, bateriju koja podržava reprodukciju video zapisa na neverovatnih 12 sati i uz novu, redukovanu cenu, Huawei MatePad 11 je uređaj koji definitivno vredi imati.

Nova snaga na vašem radnom stolu

Huawei desktop računar MateStation S je još jedan uređaj koji svojim tehničkim karakteristikama pravi još dublju razliku između dobrog i vrhunskog proizvoda.

Povezana vest:  Huawei Next Image pobednička fotografija oduševila žiri takmičenja

Ovaj sjajan desktop računar zavidne snage od 300 W poseduje snažan AMD Ryzen 5 4600G procesor, kao i integrisanu Radeon grafičku karticu koja rad na računaru diže na jedan novi kvalitativni nivo. Kao idealna kombinacija, tu je neizostavni displej od 23.8 inča.

Dodatno iznenađenje

A, ni to nije sve!

U narednom periodu, Huawei svim kupcima nudi još jednu posebnu promociju. Kupite MateBook X Pro,  FreeBuds Pro slušalice ili neki od sjajnih Huawei rutera – i ostvarite fantastičan popust koji se može naći samo u Huawei prodavnicama.