Bliži nam se Dan ljubavi a Huawei ima rešenje za sve one koji su u potrazi za idealnim poklonom kojim bi obradovali sebi dragu osobu. Sa zvaničnim puštanjem u prodaju modela P50 Pro i P50 Pocket, Huawei je dodatno pripremio bogatu promotivnu ponudu za sve kupce u periodu od 7.2. do 14.2.

Poklon slušalice FreeBuds 4 uz Huawei P50 Pro

Već sa svojim prvim pojavljivanjem, Huawei P50 Pro je privukao veliku pažnju javnosti, i to ne bez razloga. Reč je o najnovijem premium modelu iz čuvene Huawei P serije koji je doneo niz inovativnih i unapređenih karakteristika. Sjajan dizajn uz perfektnu ergonomiju čine ovaj model praktičnim za rukovanje, a njegove napredne tehničke karakteristike kamere omogućuju zabavu uz mobilnu fotografiju kakvu do sada još niste doživeli.

Povezana vest:  Samsung očekuje dupliranje profita uprkos fijasku sa Note 7

Ono što P50 Pro čini tako posebnim jeste najmoderniji sistem kamera. Četvorostruko zadnje sočivo sa kamerama od 50, 64, 13 i 40 MP, kao i prednja, tzv. selfi kamera od 13 MP, omogućuju fotografijama jasnu osvetljenost prirodnih detalja, sa živim, realističnim prikazom boja koje odgovaraju identičnoj vizuelnoj predstavi ljudskog oka. Iskoristite sjajnu šansu i kupite P50 Pro putem huaweishop.rs , dok će najbrži uz telefon dobiti FreeBuds 4 slušalice kao idealan poklon za Dan zaljubljenih.

P50 Pocket dolazi sa fleksibilnim OLED ekranom, kao prvi model tog tipa u Huawei porodici. Moderan, senzualan, prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika, uz mogućnost preklapanja P50 Pocket je idealan telefon za sve ljubitelje urbanog i nesputanog života koji teže tome da najinovativnije produkte tehnologije nose svuda sa sobom, u svom džepu.

Povezana vest:  FK Crvena zvezda predstavila novi šampionski paket Viber stikera!

Promo paket koji slavi dan ljubavi

Pored FreeBuds 4 slušalica koje dolaze uz kupovinu Huawei P50 Pro modela, Huawei je u periodu od 7.2 do 14.2. pripremio još nekoliko proizvoda koje možete nabaviti po sniženim cenama.  Za sve one koji budu dovoljno brzi Huawei u ponudi ima fantastičnu GT3 seriju pametnih satova uz koje kao poklon dobijate rezervnu kožnu narukvicu u zelenoj boji za muškarce, odnosno u bež ili silikonsko-sivoj boji za dame. Pored ovoga, Huawei je za sve svoje kupce obezbedio i sjajan popust na kupovinu fantastičnih FreeBuds 4i  slušalica, kao i na model pametnog telefona Nova 8i.

Iskoristite priliku koja se ne propušta i nabavite neki od renomiranih Huawei uređaja po sniženim cenama:

  • GT3 u crnoj boji+ narukvica po ceni od 999 umesto 42.998
  • GT3 sa metalnom narukvicom+ narukvica po ceni od 999 umesto 51.998
  • GT3 u zlatnoj boji  + narukvica po ceni od 999 umesto 47.998
  • GT3 u beloj boji + narukvica po ceni od 999 umesto 42.998
  • FreeBuds 4i u crnoj ili beloj boji po ceni od 899 umesto 10.999
  • Nova 8i u crnoj ili silver boji od 299 umesto 43.999
Povezana vest:  Nova Lenovo "WRITE it" tehnologija unapređuje pisanje rukom na PC računarima i tabletima

Nakon dugog priželjkivanja da se Huawei P50 Pro i P50 Pocket modeli nađu u prodaji, ljubitelji Huawei uređaja mogu da uživaju u njima uz dodatne benefite, a bogat promotivni praznični paket je idealna prilika za kupovinu željenih proizvoda za svoje najdraže.

Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/