Taman kada smo pomislili da je sve već viđeno, Huawei nas iznenadi nekim novim genijalnim gedžetom. Tako je i ovoga puta, kada je ovaj renomirani brend svetskoj javnosti predstavio najnoviji model pametnog telefona iz svoje respektabilne nova 9 serije. Reč je o Huawei nova 9 SE modelu, koji je po svom izlasku, rekli bismo sa lakoćom, izmamio osmehe ljubitelja stila, praktičnog dizajna, i unapređenih performansi mobilne kamere.

Sjajne performanse

Huawei nova 9 SE je po svim svojim karakteristikama uređaj koji doslovno predstavlja XXI vek. Bilo da je reč o njegovom spektakularnom dizajnu od fluidnih linija, tankom i laganom kućištu koje omogućuje savršenu ergonomiju, ili tehničkoj nadmoćnosti u praktičnom i idejnom smislu, nova 9 SE model je idealan partner za sve one koji žive prateći urbani puls modernog doba.

Povezana vest:  Fejs uvodi nove funkcije u "mesindžer"

Uz snažnu bateriju koja se uz SuperCharge tehnologiju puni 0-100% za 38 minuta1., Huawei nova 9 SE je uređaj koji će iz vaših dnevnih aktivnosti izvući maksimum, ne ostavljajući zabavi vreme za predah.

Fantastične foto i video mogućnosti

Huawei se odavno dokazao kada je reč o sistemu kamera njihovih uređaja. Ipak, model Huawei nova 9 SE tehnološku inovativnost ovog domena gura, bez dvoumljenja, iznad granica limita. Za to je zaslužan sistem Al Quad Camera koji podržava glavnu kameru od 108 MP, ultraširokougaonu od 8 MP, Bokeh od 2 MP i mikro od 2 MP.

Povezana vest:  SteelSeries predstavlja Prime Mini - kompaktnije izdanje revolucionarne kolekcije čuvenih esports miševa

Glavna kamera od 108 MP (otvor blende f/1.9), podržava ultra visoku rezoluciju koja će, uz impresivan broj piksela, zadovoljiti čak i najviše estetske zahteve. Mikro objektiv, zahvaljujući velikom otvoru blende, dubinski razlaže predmete do najsitnijih detalja, dok ultraširokougaona kamera sa spektakularnim vidnim poljem od 112 stepeni omogućava da uhvatite realnost u njenom raskošnom spektru.

Kamere Huawei nova 9 SE modela omogućuju snimanje video zapisa iz različitih perspektiva, uz kontinuirano snimanje s prednje/zadnje strane, što je sjajna vest za sve ljubitelje vloga. Zahvaljujući svojim moćnim algoritmima, proces izrade videa, kao i rad na strukturi podataka, osmišljen je tako da maksimalno olakša rukovanje i uštedi vreme kod složenog uređivanja. Uz Petal Clip aplikaciju možete sa uživanjem uređivati vaše video zapise, maksimalno podstičući svoje kreativne sposobnosti tokom procesa montaže.

Povezana vest:  Predstavljena edukativna platforma 'Bezbedni klinci': Za digitalne mame i tate

Za kraj, treba istaći da je ovaj beskrajno zabavan uređaj kompatibilan sa HUAWEI WATCH GT3 i HUAWEI WATCH FIT pametnim satovima, pa od sada možete biti sam svoj foto-majstor: postavite vaš Huawei nova 9 SE na stativ i zabeležite nezaboravnu uspomenu putem jednog klika na vašem pametnom satu.