Kompanija Huawei poznata je po inovativnim proizvodima, a svaki novi model donosi pregršt uzbudljivih opcija. Ni ovoga puta neće biti drugačije. Očekuje nas veliko letnje predstavljanje novih proizvoda.

Moderan način života koji donosi upotrebu povezanih uređaja u različitim svakodnevnim scenarijima tema je događaja koji će se održati 23. juna u Istanbulu u Turskoj. Ovaj događaj pružiće nam priliku da otkrijemo i uživamo u Huawei inovacijama.

Inovativnost u praksi

Kada je u pitanju inovativnost – Huawei uvek ide korak dalje, pa su tako najavljeni uređaji vredan dodatak već širokoj ponudi pametnih telefona, laptopova i nosivih uređaja. Tokom predstavljanja u Istanbulu kompanija će pokazati posvećenost potrošačima koji traže povezanost uređaja, a koja u različitim scenarijima postaje integralni deo svakodnevnog života i poslovanja.

Povezana vest:  HONOR je „prodrmao’’ kinesko tržište pametnih telefona

Radni prostor koji čine najosnovnija desktop postavka ima svoja ograničenja. Stoga će novi uređaji kompanije Huawei kombinovati najbolje karakteristike laptopa i monitora, rezultirajući u novom uređaju koji će unaprediti tradicionalni način rada. U obzir su uzeta očekivanja širokog spektra potrošača, tako da će novi model privući pažnju mnogih, uključujući one iz kreativnih industrija, obzirom da je oblikovan da zadovolji njihove specifične potrebe prilikom crtanja rukom ili unošenja beleški direktno u projekat.

Povezana vest:  Kaspersky Lab: Pametni telefoni nas čine manje efikasnim na poslu

Prezentacija novih uređaja ne bi bila kompletna bez predstavljanja novog pametnog telefona. Ovog leta iz Huawei-a stiže najlakši telefon sa preklopnim ekranom na tržištu, kojim će kompanija osnažiti svoju poziciju u segmentu foldable telefona. Nakon velikog letnjeg predstavljanja proizvoda Huawei će imati najrazvijeniju liniju proizvoda u ovoj kategoriji. Ovaj telefon doneće novi nivo inovacija koje uključuju preklopni dizajn, impresivan ekran i vodeće funkcije koje će osigurati sjajne performance.

Huawei će predstaviti i dva nova modela iz dobro poznatih serija, prepoznate po inovativnim rešenjima i odnosu cene i kvaliteta. Od praktičnih karakteristika kao što su veliki ekran, dugo trajanje baterije i memorija, do izvanrednog izgleda, iskustva rada i pouzdanog kvaliteta novi pametni telefoni će korisnicima doneti iskustvo koje kombinuje tehnologiju sa modom.

Povezana vest:  Veliko interesovanje za besplatne obuke koje će vas pripremiti za zanimanja budućnosti

Ljubitelji Huawei audio uređaja obradovaće se novim slušalicama sa snažnim fokusom na kvalitetu zvuka. One će biti posebno korisne svima koji moraju da se fokusiraju u bučnom okruženju, kao i onima koji žele da obrate pažnju na jasan i kvalitetan zvuk.

Jačajući svoj portfolio, uz razvoj u svakoj od kategorija, Huawei nastavlja da svoje uređaje čini povezanijima, donoseći superiorno korisničko iskustvo.