Jedna od najpopularnijih platformi za komunikaciju na svetu, Rakuten Viber, donosi osvežavajuću kombinaciju zabavnih i korisnih funkcija koje će vam ovo leto učiniti još zabavnijim. U želji da korisnicima omogući trenutke razonode, ali i kvalitetan interaktivni sadržaj za četovanje, Viber je lansirao širok spektar sezonskih AR objektiva stikera i čestitki. A šta se sve to lepo nudi?

Viber je predstavio AR objektive u septembru 2021. i od tada su milioni korisnika sa zadovoljstvom koristili neku od brojnih okvira za ulepšavanje ili gejming interakciju. Za leto 2022. Viber predstavlja 11 tematskih objektiva kroz koje će svako moći da oseti čari leta, gde god se našli. Prekrijte se cvećem, uronite u morski svet, sunčajte se ili se zakopajte u pesku, surfujte na nepreglednim talasima…; otkrijte ovo i još mnogo toga prostim klikom na ikonicu duha na Viber kameri i prosledite ih prijateljima i porodici.

Povezana vest:  "PES turnir" u Delta Cityju

Po dobroj tradiciji, novi stiker paket posebno posvećen ovom letu je spreman i pomoću njga će svi oni slobodnog duha moći da izraze svoje emocije na ovaj način – moćniji od hiljadu reči!  Preuzmite ga zato OVDE.

Kako leto nudi brojne prilike da zajedno slavimo lepe povode, Viber će vas i u tome podržati kroz posebnan izbor prigodnih čestitki koje će svakome kome ih pošaljete sigurno izmamiti osmehe. Nakon Međunarodnog dana poljubaca 6. jula i Svetskog dana čokolade 7. jula, čekaju nas Međunarodni dan emodžija 17. jula i Svetski dan prijateljstva 30. jula. Digitalne čestitke za ove i ostale povode možete pronaći OVDE.

Povezana vest:  HP istraživanje: Poslovni putnici sve češće rade "u hodu"

Za mnoge ljude astrologija je samo zabava, dok je neki drugi vide kao smernice. Zbog toga nemojte da propustite priliku i osigurajte ostvarenje svojih planova uz kosmičko predviđanje iz Viberovog letnjeg horoskopa – dostupnog OVDE.

Toliko je načina da se zabavite tokom najzanimljivijeg godišnjeg doba – i Viber je spreman da vas u tome podrži. Sve što treba da uradite je da iskoristite neke od ovih gotivnih funkcija koje te čekaju na platformi – i provod je zagarantovan. Ipak, ne zaboravite da nanesete kremu za zaštitu od sunca dok se kuckate na plaži – jer vam u suprotnom ne možemo ni mi pomoći…

Povezana vest:  Zabava može da počne sa novim Sony audio sistemima velike snage

Uživajte u letu!