Potrebe korisnika su ono što kompanija Huawei konstantno osluškuje, i u skladu sa tim nudi inovativna tehnološka rešenja. Upravo se to ogleda u novim uređajima koji su u prodaji od 25. jula, tako da će sve moćne funkcije telefona Huawei nova Y90 i slušalica Huawei FreeBuds Pro 2 biti dostupne korisnicima na našem tržištu. Uređaje je moguće kupiti u prodavnicama ili online, putem sajta huaweishop.rs.

Slušalice futurističkog dizajna i čistog zvuka – Huawei FreeBuds Pro 2

Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice dolaze u 3 boje – srebrnoj, plavoj i beloj, a njihov ergonomski dizajn je takav da idealno prijanjaju uz ušni kanal. Lagane su i dobijate ih u kompaktnoj futroli, zbog čega su ove slušalice lako prenosive. Takođe, nezavisno od načina nošenja, čvrsto stoje i udobne su, bilo da ste u pokretu ili sedite kod kuće ili u kancelariji. Hi-Res i Dual Sound sistem koje Huawei FreeBuds Pro 2 poseduju donose kristalno čist i realan zvuk. Pojačavanje i smanjivanje jačine zvuka, kao i inovativno javljanje dodirom slušalice čine korisničko iskustvo zanimljivijim. Putem Bluetooth-a se povezuju sa dva uređaja u isto vreme, i to bez obzira na tip operativnog sistema.

Povezana vest:  Antibakterijska tastatura koja se sklapa

Što se tiče muzike, slušalice pružaju Hi-Fi Audio iskustvo jer nude opciju prilagođavanja uz 4 različita načina – možete podesiti bas, visoke, izjednačene tonove kao i čist glas. Kašnjenje zvuka je takođe redukovano i čini korišćenje Huawei FreeBuds Pro 2 prijatnim i ažurnim u svakoj situaciji. Ako rešite da obavite poziv, vaš fokus neće opadati jer slušalice minimiziraju ambijentalne zvuke uz inteligentni sistem ANC 2.0 koji ima 4 režima za poništavanje buke.

Telefon inovativnih karakteristika – Huawei nova Y90

Pametni telefon Huawei nova Y90 poseduje ekran koji će nesumnjivo olakšati obavljanje svakodnevnih zadataka korisnika. Ima 6,7 inča, jedva vidljive ivice od 1,05mm i FullView displej čime osigurava neponovljivo iskustvo. Kod igranja video igara, učenja ili pregledanja društvenih mreža često je otvoreno više različitih sadržaja istovremeno, zato brzina osvežavanja ekrana od 90Hz čini prelaženje sa jedne aplikacije ili datoteke na drugu veoma efikasnim.

Povezana vest:  Novi Gaming weekend je pred nama!

Baterija od 5000mAh donosi produženu upotrebu Huawei nova Y90. Moguće je pričati putem telefona čak do 34 sata, gledati videe online 15 sati i čak 12 sati igrati video igre bez potrebe za punjenjem. A kada dođe vreme, Huawei SuperCharge tehnologija piramidalne strukture od 44W puni telefon za samo 30 minuta do 50%, dok ujedno štiti zdravlje baterije.

Atraktivna, napredna i pristupačna rešenja kompanije Huawei

Kada govorimo o zadnjoj kameri, kvalitetno iskustvo koje Huawei nova Y90 pruža je zahvaljujući High-Res glavnom sočivu od 50MP, uz pomoćna sočiva za dubinu i širinu slike od po 2MP. Veliki broj režima kamere omogućava dokumentovanje mnogih trenutaka tokom dana i noći, uz kristalno čiste i oštre slike i video snimke. Super Night Shot je idealan za slikanje zvezdanog neba ili večere sa prijateljima, a AI Snapshot uspeva da zamrzne pokret i beleži ga bez greške. Postoje i mnogi režimi za snimanje videa poput Front/Rear Dual-view i Continuous Front/Rear koji olakšavaju kreiranje sadržaja, uz napredne funkcije editovanja.

Povezana vest:  U 2023. godini u srbiji će biti zaposleno još oko 330 stručnjaka u industriji video igara  

Huawei nova Y90 možete pronaći u tri jedinstvene boje – kristalno plavoj, smaragdno zelenoj i ponoćno crnoj, a sjajna je prilika da ovaj telefon  kupite u periodu između 8. i 22. avgusta kada će cena biti snižena. Kako kompanija Huawei svojim korisnicima u ovom periodu nudi mnoge pogodnosti po pitanju kupovine novih uređaja, trenutno je po promotivnoj ceni dostupan pametni telefon Huawei nova Y70 , a da ova akcija traje do 7. avgusta.