George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co. Ltd, u svom izlaganju na IFA 2022 govoriće o novoj eri povezivanja koja donosi veću dostupnost povezanih uređaja, fluidnim granicama različitih usluga, a predstaviće i novu strategiju kompanije.

HONOR ima za cilj da postane vodeći globalni tehnološki brend i kreira pametan svet za sve, kroz svoje moćne proizvode i usluge. Na IFA događaju ove godine, uvodno izlaganje imaće generalni direktor, Georghe Zhao, u kom će govoriti o tome kako HONOR uvodi promene u rešenjima za inteligentni život kako bi se omogućila kompatibilnost različitih uređaja – pametnih telefona, tableta, računara i nosivih uređaja. Tony Ran, predsednik kompanije HONOR Europe, podeliće dodatne detalje o tome na koji način potrošači u Evropi imaju koristi od novih HONOR Smart Life proizvoda.

Povezana vest:  ADATA predstavlja dva power bank-a velikog kapaciteta za brzo punjenje

 Sa doslednim fokusom na istraživanje i razvoj, HONOR je posvećen razvoju novih tehnologija.

„Tehnološke inovacije su dizajnirane da osnaže ljude širom sveta da naprave korak više i pružaju im slobodu da postignu i urade više nego ikada ranije”, ističe Georghe Zhao.

 Na IFA 2022, 2. septembra od 17 časova, Georghe Zhao i Tony Ran govoriće o ciljevima, kao i o novim otkrićima kompanije HONOR koji donose novu eru povezivanja.

Povezana vest:  Direktor FBI upozorava: Prekrijte vebkameru na kompjuteru