Svetski lider u gejming i esports periferijama i tvorac renomirane Arctis Nova serije, SteelSeries, danas predstavlja Arctis Nova 7 – naslednika jednih od najprodavanijih gejming slušalica na tržištu.

Kombinacijom Nova Acoustic sistema i Sonar Audio softvera, SteelSeries kreira prvoklasni audio kvalitet, koji gejmerima omogućava da čuju i najsuptilnije zvuke u igri.

Bežične Arctis Nova 7 slušalice gejmerima daju mogućnost da slušaju audio dva strima istovremeno i nude 4GHz i Bluetooth konekciju, koju brzo i lako možete menjati između PC, Mac, PlayStation i Nintendo Switch platformi.

Komunikacija u kompetitivnom gejmingu je od presudnog značaja. Zato su novi AI-POWERED mikrofon sa Noise Cancelling tehnologijom i Sonar Audio Software Suite specifično dizajnirani da u potpunosti odstrane okolnu buku i neželjene zvuke. ClearCast Gen2 mikrofon, koji inače koriste i vozači Formule 1, pruža kristalno jasan, balansiran i besprekoran zvuk i poništava sve pozadinske tonove i šumove koji vas mogu ometati tokom vaših gejming sesija. Mikrofon je sa Arctis Nova 7 takođe dobio potpuno nov, kompaktan dizajn.

Povezana vest:  Canonovi najnoviji štampači sa dopunjivim rezervoarima mastila za ekonomično štampanje

Pored Arctis Nova 7, SteelSeries je predstavio i Arctis Nova 3 i Arctis Nova 1 slušalice. SteelSeries Arctis Nova serija slušalica rešava sve probleme na polju gejming audia. U slučaju da je audio kvalitet vaših slušalica loš, da je njihov bas preslab, da su neudobne, ili da nisu kompatibilne sa većim brojem gejming platformi, sa Arctis Nova serijom ćete pronaći rešenja na sve ove probleme.

Sa Arctis Nova 7, Nova 3 i Nova 1 slušalicama, vrhunski kvalitet je zagarantovan. Sve slušalice iz Nova serije poseduju Nova Acoustic sistem, koji im daje veliku prednost u odnosu na druge konkurente na tržištu. Prvoklasni kvalitet zvuka, 3D audio, koji daje osećaj do sada neviđene imerzije, kao i Sonar Audio Software Suit, prvi profesionalni audio EQ softver namenjen gejmerima, zajedno pružaju vanserijsko iskustvo i ogromnu prednost u igri.

Pored prvoklasnog zvuka i drugih novina koje krase Arctis Nova seriju, SteelSeries gejmerima pruža izbor nekoliko različitih modela, u zavisnosti od njihovih preferenci i budžeta.

Povezana vest:  Slušate li svoju publiku, ili i dalje pričate sami sa sobom?

  • Arctis Nova 7 – Slušajte audio dva strima istovremeno sa 4GHz i Bluetooth konekcijom, koju brzo i lako možete menjati između PC, Mac, PlayStation i Nintendo Switch platformi sa USB-C. Uživajte u neprekidnoj akciji sa baterijom u trajanju od 38 sati, koju za samo 15 minuta punjenja možete produžiti za dodatnih 6 sati gejminga. ClearCast Gen2 mikrofon pruža balansiran i besprekoran zvuk. Pored toga, Arctis Nova 7 nudi maksimalni komfor tokom vaših višečasovnih gejming sesija. Originalne SteelSeries Arctis 7 slušalice su najnagrađivanije slušalice u istoriji.

  • Arctis Nova 3 – Pronađite svoj stil sa PrismSync RGB sistemom koji dolazi u 16,8 miliona različitih boja. AI-POWERED mikrofon sa Noise Cancelling tehnologijom odstranjuje sve neželjene pozadinske zvuke. Pomoću USB-C konekcije, Nova 3 možete povezati sa PC, Mac, PlayStation, Nintendo Switch, mobilnim telefonom i iPad-om. Sa ComfortMax sistemom, komfor je zagarantovan.
Povezana vest:  Samsung otvorio prvi regionalni centar za poslovne korisnike u Ljubljani

  • Arctis Nova 1 – Arctis Nova 1 nudi neprikosnoven audio kvalitet i komfor, kao i mikrofon koji gejmerima omogućava da se potpuno izoluju od okolne buke i neželjenih zvukova. Arctis Nova 1 možete povezati sa gotovo svakom platformom, uključujući PC, Mac, PlayStation, Nintendo Switch i mobilne uređaje.

Arctis Nova, Nova 3 i Nova 7 su dostupni na zvaničnoj SteelSeries stranici, i prodaju se po sledećim cenama:

  • Arctis Nova 7 – 199,99€
  • Arctis Nova 7P – 199,99€
  • Arctis Nova 7X – 199,99€
  • Arctis Nova 3 – 109,99€
  • Arctis Nova 1 – 69,99€
  • SteelSeries Sonar Audio Suite – preuzmite besplatno na: com/gg/sonar

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.