Globalni tehnološki brend HONOR objavio je da je dobio devet nagrada na prestižnoj iF Design Award 2023. Priznanja su dodeljena HONOR Magic Vs telefonu i karakteristikama kamere, uključujući video snimanje u filmskom režimu; Magic Take, More Highlights at One Shot; Solo Cut Mode; i Multi-Video snimanje. Prepoznate su i brojne druge HONOR funkcije, uključujući AI Privaci Call i Earbud Temperature Measurement, što naglašava veliku posvećenost kompanije dizajnu i inovacijama usmerenim ka čoveku.

„Veoma smo srećni i počastvovani što smo primili brojne iF Design Awards. Ove nagrade potvrđuju našu viziju i ističu stvarnu potražnju za inovacijama koje su usmerene na čoveka i koje rešavaju bolne tačke korisnika”, izjavio je George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co. Ltd. „Sa posvećenošću stvaranju novog inteligentnog sveta za sve, nastavićemo da pomeramo granice tehnologije i dizajna, donoseći intuitivnija tehnološka rešenja u našim proizvodima i uslugama.”

Povezana vest:  Samsung demantovao da planira kupovinu Blekberija

HONOR Magic Vs nagrađen je zbog svojih, vodećih u industriji, šarki i ekrana, kao i za svoja sjajna iskustva koja su olakšana novom funkcijom split-screen navigacijom i režimom cross-screen collaboration. U znak priznanja za inovativno iskustvo fotografisanja i snimanja video zapisa, funkcije: Snimanje videa u režimu filma; Magic Take, More Highlights at One Shot; Solo Cut Mode; i Multi-Video snimanje su nagrađene za primer izvrsnog dizajna koji je usmeren na čoveka. Ove funkcije pomažu korisnicima da lakše snime visokokvalitetne snimke kako bi sačuvali svoje dragocene trenutke.

Povezana vest:  Gear VR Innovator za Galaxy S6 i S6 egde

iF Design Award 2023 takođe je prepoznala niz drugih HONOR funkcija, nagrađujući HONOR AI Privaci Call, revolucionarno rešenje za „curenje zvuka” tokom poziva, i funkciju Earbud Temperature Measurement koja dolazi sa HONOR 3 Pro slušalicama.

Nagrada iF Design Award je jedna od tri najistaknutije svetske nagrade za dizajn, zajedno sa nagradom Red Dot i Međunarodnom nagradom za izvrsnost u dizajnu (IDEA). Sudeći po panelu međunarodnih stručnjaka za dizajn, nagrada iF Design Award je dobila skoro 11.000 prijava sa 56 tržišta širom sveta. Učesnici se takmiče u devet različitih disciplina i 82 kategorije nagrada, uključujući proizvod, pakovanje, komunikaciju i usluge dizajna, arhitekturu i enterijer arhitekturu, profesionalne koncepte, korisničko iskustvo  kao i korisnički interfejs.

Povezana vest:  HONOR lansirao Ultra Fusion tehnologiju fotografije sa četiri kamere

Kompletnu listu dobitnika nagrade HONOR iF Design Award možete pronaći ovde.