Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas predstavlja novu inovaciju u renomiranoj Apex seriji tastatura. Sa vrhunskom OmniPoint 2.0 tehnologijom, nove Apex Pro TKL tastature gejmerima daju neverovatnu prednost, i time ih stavljaju u rang najuspešnijih profesionalnih esportista.

Apex Pro TKL serija je 2019. godine napravila veliku revoluciju na svetskom tržištu. Gejmerima je dala mogućnost da podešavaju aktuaciju svojih tastatura, što je bila najveća inovacija u svetu gejming periferija otkako su se pojavili mehanički svičevi. Zbog svoje vrhunske brzine i kvaliteta, Apex Pro TKL je vrlo brzo privukao pažnju profesionalnih esportista, koji su osvojili mnoge turnire koristeći upravo tastature iz ove serije.

Kada je esports u pitanju, brzina je od izrazitog značaja. SteelSeries je sada zato dodatno unapredio OmniPoint tehnologiju. Sa novim Apex Pro TKL tastaturama, gejmeri na raspolaganju imaju čak 37 nivoa aktuacije, u rasponu od 0,2mm do 3,8mm hoda, sa latencijom od samo 0,54ms. OmniPoint 2.0 svičevi imaju 11 puta brži odziv od drugih tastatura na tržištu, kao i 10 puta bržu aktuaciju.

Povezana vest:  Značajna ažuriranja firmvera za nekoliko Cinema EOS kamera i objektiva kompanije Canon

Pored svoje brzine, OmniPoint 2.0 vam daje mogućnost da jednim klikom tastera aktivirate dve akcije u vašoj igri u zavisnosti od toga koliki pritisak primenite, bilo da želite da izvršite neki kombo, ili da brzo promenite između režima hodanja i trčanja.

Što manje to bolje. Sa kompaktnim dizajnom novih tastatura renomirane Apex serije, imaćete daleko više prostora na vašem gejming stolu, dok njihov ergonomski dizajn garantuje maksimalni komfor. Takođe, Apex Pro TKL po prvi put dolazi u bežičnom izdanju, i to sa Quantum 2.0 Dual Wireless tehnologijom nove generacije. Gejmeri koji koriste Apex Pro TKL Wireless mogu da biraju između munjevito brze 2.4GHz bežične konekcije, ili Bluetooth 5.0 konekcije u slučaju da žele da se povežu sa većim brojem uređaja. Sa baterijom u trajanju od 40 sati, Apex Pro TKL Wireless garantuje sate i sate neprekidnog gejminga.

Povezana vest:  Nokia 5.1 plus – brzina, performanse i veštačka inteligencija u pristupačnom pakovanju

Ključna karakteristika Apex tastatura jeste što vam daju veliku slobodu da ih prilagodite na način koji baš vama odgovara, i to sve pomoću besplatnog SteelSeries GG softvera.

  • Apex Pro TKL Wireless – Sa OmniPoint 2.0 tehnologijom, munjevito brzom 2.4GHz Quantum 2.0 Dual Wireless konekcijom i kompaktnim TKL dizajnom, Apex Pro TKL Wireless gejmerima daje prednost bez premca. Apex Pro TKL Wireless poseduje i OLED ekran, preko koga možete pristupiti podešavanjima, čitati poruke u igri i van igre, i još mnogo toga. OmniPoint 2.0 svičevi garantuju preko 100 miliona klikova, ali uz odgovarajuće zamenske tastere, gde su PBT tasteri najbolja opcija. Karrigan iz ekipe FaZe je 23. maja postao poznat kao prvi profesionalni esportista koji je osvojio major koristeći bežičnu tastaturu (Apex Pro Mini Wireless).
  • Apex Pro TKL – Sa Apex Pro TKL, aktuaciju možete podesiti na nivo koji baš vama odgovara. Ima neverovatan raspon od 0,2mm do 3,8mm hoda, tako da se vrlo brzo možete prilagoditi igri koju igrate, bilo da je to FPS ili MOBA. Kompaktni dizajn Apex Pro TKL tastature pruža daleko više prostora na vašem gejming stolu, dok njegov ergonomski dizajn nudi maksimalni komfor. Poseduje i OLED ekran, preko koga možete pristupiti podešavanjima, čitati poruke u igri i van igre, i još mnogo toga. OmniPoint 2.0 tehnologija garantuju preko 100 miliona klikova, ali uz odgovarajuće zamenske tastere, gde su PBT tasteri najbolja opcija.
Povezana vest:  TELENOR DONIRAO 20 MILIONA DINARA ZA POMOĆ UGROŽENIMA U POPLAVAMA

Apex Pro TKL Wireless i Apex Pro TKL tastature su dostupne na zvaničnoj SteelSeries stranici, i prodaju se po sledećim cenama:

  • Apex Pro TKL Wireless – €269,99
  • Apex Pro TKL – €219,99