Nova godina za mnoge predstavlja novi početak i vreme za donošenje odluka i postavljanje ciljeva za predstojeći period. Zbog toga, mnogi od nas možda razmatraju način na koji koriste tehnologiju, kao i kako da bolje upravljaju svojim digitalnim blagostanjem, ograničavajući vreme provedeno uz uređaje.

Za korisnike pametnih telefona, ovo može da znači smanjenje vremena provedenog pred ekranom, pauzu od konstantnih notifikacija i dvadesetčetvoročasovne dostupnosti. Postoji mnogo načina na koje možete da uspostavite dobre navike kada je reč o korišćenju tehnologije, od aktiviranja režima “Ne uznemiravaj”, kada vam je potrebno da odmorite, do podešavanja tajmera kako biste ograničili vreme provedeno na društvenim mrežama.

Za sve one koji žele da odu korak dalje, mogu to da učine tako što će umesto pametnog izabrati klasični telefon, uz pomoć kog će moći da se opuste i uživaju u digitalnom detoksu. Najnoviji Nokia klasični telefoni kao što su legendarni Nokia 8210 4G i jedinstveni Nokia 5710 XpressAudio nude alternativne načine za beg od kulture stalne dostupnosti, dok istovremeno obezbeđuju dostupnost kada je to zaista bitno.

Povezana vest:  Ne morate više da pukujete kameru, GPS uređaj ili vodič za putovanja!

U nastavku pogledajte šta sve nude ovi legandarni Nokia klasični telefoni:

Nokia 5710 XpressAudio

  • Inovativni klasični telefon sa ugrađenim bežičnim slušalicama smeštenim ispod elegantnog i robusnog klizača na poleđini telefona, što štedi prostor u džepu i omogućava punjenje dok ste u pokretu.
  • Jedinstven i elegantan dizajn – u Srbiji dostupan u crno/crvenoj kombinaciji boja.
  • Namenski muzički tasteri reprodukciju čine još lakšom, ugrađeni MP3 plejer čuva na hiljade vaših omiljenih pesama, a bežični FM radio vam omogućava da slušate omiljene melodije bilo da ste kod kuće ili u pokretu.
  • Velika baterija kapaciteta 1450 mAh pruža još više vremena za razgovore i reprodukciju muzike, i traje nedeljama u režimu pripravnosti. Kvalitet poziva je obezbeđen funkcijom blokiranja buke iz okruženja i VoLTE tehnologijom, tako da će vaš glas biti jasan čak i kada ste u bučnom okruženju.
  • Uređaj je prošao kroz rigorozno testiranje kako bi se osiguralo da savršeno radi, a da pri tom izgleda fenomenalno.
Povezana vest:  HONOR Magic4 serija dobitnik „Best of MWC” nagrade

Nokia 8210 4G

  • Legendarni telefon je ponovo tu. Nokia 8210 4G je osvežen za korisnike modernog doba – bezvremenski klasik za ljubitelje retro stila.
  • Najnoviji član porodice originala, Nokia 8210 4G je inspirisan dobro poznatim klasikom, i sada je opremljen savremenim funkcijama, kao što su MP3 plejer (MicroSD kartica se prodaje odvojeno), kamera, i uvećani korisnički interfejs, što ga čini jednostavnijim i lakšim za korišćenje.
  • Lagan i kompaktan dizajn sa lakoćom nosi veliku bateriju koja obezbeđuje duže razgovore i traje nedeljama u režimu pripravnosti, tako da korisnici mogu da obavljaju pozive, šalju poruke, i budu oflajn bez brige.
  • Nokia 8210 4G telefon donosi mnoštvo funkcija, uključujući ugrađeni MP3 plejer, bežični i žični FM radio, i kameru kojom možete da zabeležite najlepše trenutke – a pored toga i mali osvrt na prošlost u vidu svima omiljene igrice Zmijica.
  • Kao i svaki Nokia telefon, rigorozno je testiran kako bi se osiguralo da zadovoljava stroge standarde izdržljivosti – tako da korisnici mogu da budu mirni i sigurni da još dugo neće morati da zamene ovaj fenomenalni telefon.
Povezana vest:  LG G2 uvodi novi pravac u dizajnu smart telefona